Μαρτίνς: Να ανακτήσει τα πρωτεία ο Ολυμπιακός

Μαρτίνς: Να ανακτήσει τα πρωτεία ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Πορτογαλία για τη φιλοδοξία του να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, αλλά τόνισε πως απαιτούνται αλλαγές στην ομάδα και ότι η διοίκηση τού προσφέρει τα μέσα

martins-osfp-new
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Record και δεν έκρυψε πως πρώτο του μέλημα είναι να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Αναγνώρισε πως για να συμβεί αυτό απαιτούνται αλλαγές, αλλά επισήμανε πως η διοίκηση της ΠΑΕ παρέχει όλες τις προϋποθέσεις και τα μέσα για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει αναπροσαρμογή στην ομάδα δεδομένου ότι και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι ισχυροί. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να πάρουμε αυτό που χάσαμε, κάτι το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Μου αρέσει η δομή που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σου παρέχει απεριόριστες δυνατότητες. Από το γήπεδο, την ακαδημία, τα πάντα είναι επαγγελματικά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως θέλεις. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε την ομάδα και να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Παράλληλα ανέφερε πως οι μεταγραφές θα γίνουν με στόχο να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να βοηθήσουν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που είχαν με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν πριν το «γάμο» που έγινε.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης