Ρεάλ - Λίβερπουλ 3-1: Ο τελικός των λυγμών

Ρεάλ - Λίβερπουλ 3-1: Ο τελικός των λυγμών

Έκλαψε ο Σαλάχ όταν βγήκε αλλαγή λόγω τραυματισμού - Δάκρυσε και ο Καρβαχάλ όταν αντικαταστάθηκε - Ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας των κόκκινων Λόρις Κάριους που με τα δύο τραγικά λάθη του χάρισε τη νίκη στους Μαδριλένους

champions_league_klammata_arthro2
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των ανατροπών, των συγκινήσεων και των μοιραίων προσώπων. Ο τελικός του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ γέννησε ήρωες και μοιραίους. 

Ήρωας ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Ρεάλ μπήκε αλλαγή από τον Ζιντάν στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στους Μαδριλένους. 

Μοιραίος της Λίβερπουλ ο τερματοφύλακας Λόρις Κάριους. Με δύο τραγικά λάθη προσέφερε στη Ρεάλ το 1ο και το 3ο γκολ με τα οποία κρίθηκε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο γκολ φέρει όλη την ευθύνη. Προσπάθησε να τροφοδοτήσει με τα χέρια έναν συμπαίκτη του, όμως παρενέβη ο Μπενζεμά και σχεδόν σαν σε προπόνηση έκανε το 1-0.
Κλείσιμο

Στο δεύτερο γκολ της Ρεάλ ο Κάριους δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα: Το ψαλιδάκι του Μπέιλ ήταν άπιαστο...
Όμως το 3ο γκολ της Ρεάλ και δεύτερο προσωπικό του Ουαλού Γκάρεθ Μπέιλ, περισσότερο απ' οτιδήποτε, φέρει την... υπογραφή του Κάριους. Ο Μπέιλ σούταρε έξω από την περιοχή και ο Κάριους έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του... Παιδαριώδες λάθος του Κάριους που σχολιάστηκε με χλευαστικό τρόπο από την αγγλική Sun.
 
Σε κλάματα ξέσπασε και ο Σαλάχ όταν υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Είχε προηγηθεί ένα επαγγελματικό φάουλ του Σέρχιο Ράμος που τον έθεσε εκτός μάχης. «Mission accomplished» έγραψαν στα social media οι φίλοι της Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα κλαίγοντας.
salah_theos_klapsiaris_ki_autos
Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε και το δεξί μπακ της Ρεάλ Ντάνι Καρβαχάλ.

Τραυματίστηκε στο 37ο λεπτό και ο Ζιντάν υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Καρβαχάλ αποχώρησε δακρυσμένος και στη θέση του πέρασε ο Νάτσο.
carvajal_klapsiaris
Ο Λόρις Κάριους, τραγικός και μοιραίος πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακας των κόκκινων φέρει ακέραια την ευθύνη για το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μπενζεμά για τους Μαδριλένους, λειτουργώντας λες και είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του. 

Όταν δέχτηκε το 3-1 από το μακρινό σουτ του Γκάρεθ Μπέιλ, ο Λόρις Κάριους έδειξε ότι είχε χάσει και την αυτοπεποίθησή του. Σε μία χρονική στιγμή που η Λίβερπουλ έψαχνε να βρει λύσεις και πίεζε για να ισοφαρίσει σε 2-2, ο τερματοφύλακας των Εγγλέζων έκανε ένα τραγικό λάθος και έκοψε τα πόδια των συμπαικτών του. 

Στο τέλος του αγώνα, ο Κάριους έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Κατευθύνθηκε προς την εξέδρα του σταδίου που βρίσκονταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, έδειξε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα και αναγνώρισε ότι φέρει εις ολόκληρον την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου. Πώς αντέδρασαν οι φανατικοί της Λίβερπουλ; Χειροκρότησαν τον τερματοφύλακα της ομάδας τους, σαν να σιγοτραγουδούσαν μόνο για τον Λόρις Κάριους το «you'll never walk alone», τον ύμνο τους, που τον τραγουδούν και «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές των κόκκινων...
karious_klapsiaris
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης