#GameOnAthens adidas: Οι στιγμές του Μίτσελ στην Αθήνα! (pics)

#GameOnAthens adidas: Οι στιγμές του Μίτσελ στην Αθήνα! (pics)

H adidas μέσω της πλατφόρμας #GameOnAthens φιλοξένησε στην Αθήνα τον σταρ των Γιούτα Τζαζ και νικητή των καρφωμάτων του φετινού All Star Game, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με μικρά παιδιά.

donovan_arthro
Στόχος και σκοπός του 22χρονου Μίτσελ ήταν η άμεση επαφή με τα παιδιά.

Να ανακαλύψει τους νεαρούς αθλητές οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ. Όπως ακριβώς έκανε και εκείνος ως έφηβος, όπως ακριβώς κάνει και τώρα ως επαγγελματίας παίκτης του ΝΒΑ με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

Αν μη τι άλλο η παρουσία ενός ανερχόμενου σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη, ο οποίος σημειωτέον επιλέχθηκε στην καλύτερη rookie πεντάδα και είναι από τους υποψήφιους για το βραβείο του Rookie Of The Year, είναι πόλος έλξης για όλες τις ηλικίες.

Πολλώ δε μάλλον για όλα τα παιδιά που ξεκινούν τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον μαγικό κόσμο της πορτοκαλί μπάλας.

Η adidas έκανε το όνειρο πραγματικότητα στους... τυχερούς που βρέθηκαν σε ένα ανοικτό γήπεδο στην Αργυρούπολη.

Η έκπληξη ήταν... τεράστια, αφού ο Ντόνοβαν Μίτσελ διέκοψε την προπόνηση, πήγε στο κέντρο του γηπέδου, φώναξε όλη την ομάδα και τους προκάλεσε να του δείξουν ποιος μπορεί να καρφώσει καλύτερα από εκείνον!

Αμέσως άρχισαν οι νεαροί αθλητές να ξεδιπλώνουν τις... αλτικές τους ικανότητες και ύστερα από μερικά εντυπωσιακά καρφώματα, ο σταρ των Γιούτα Τζαζ στράφηκε στο κοινό και τους ζήτησε μαζί να αποφασίσουν ποιος ήταν ο καλύτερος.

Μάλιστα ο νικητής παρέλαβε υπογεγραμμένα τα παπούτσια του Ντόνοβαν Μίτσελ! Στη συνέχεια άρχισε να παίζει, να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει με τον κόσμο που είχε πλέον μαζευτεί και γεμίσει γήπεδο.
Κλείσιμο
donovan_mitchell1
donovan_mitchell2
donovan_mitchell3
donovan_mitchell4
donovan_mitchell5
donovan_mitchell9
donovan_mitchell8
donovan_mitchell7
donovan_mitchell6
donovan_mitchell10
donovan_mitchell11

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης