Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο NBA Draft Combine: Οι συμβουλές του Γιάννη και η αυτογνωσία (video)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο NBA Draft Combine: Οι συμβουλές του Γιάννη και η αυτογνωσία (video)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο NBA Draft Combine, ως μέρος της διαδικασίας της συμμετοχής του στο draft και μίλησε για την παρουσία του, αλλά και αυτά που καλείται να βελτιώσει. Τι τον συμβούλευσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βρέθηκε στο πλευρό του.

Giannis_Kostas_Antetokounbros_OAKA-e1502893576233
Στο Σικάγο βρέθηκε προ λίγων ημερών ο Κώστας Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του NBA Draft Combine, με τον μικρότερο αδελφό του Greek Freak να… παρουσιάζεται στις ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν εκεί τόνισε πως “δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Αυτό που κάνει κι έκανα κι εγώ στην ηλικία του ήταν να προσέχω τις λεπτομέρειες. Η ζωή είναι χωρισμένη σε κεφάλαια κι αυτό είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο γι’ αυτόν, ανεξάρτητα τι θα συμβεί σήμερα ή αύριο. Το θέμα είναι να βγει καλύτερος παίκτης από αυτή τη διαδικασία”.
AdTech Ad

Οσο για τον ίδιο τον Κώστα υπογράμμισε πως το ΝΒΑ “είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός. Στο κολέγιο έπαιξα με τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας μου και ήταν μια καλή εμπειρία, γιατί δείχνει σε ποιο σημείο βρίσκεσαι”.

Για την παρουσία του Γιάννη στη διαδικασία είπε: “Ηξερα ότι θα είναι εδώ. Είναι εδώ να με υποστηρίξει ως μέλος της οικογένειας. Μου είπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και όποτε πέφτω, να σηκώνομαι και να συνεχίζω” ενώ για τη θέση που παίζει και ποιος παίκτης θεωρεί ότι του… μοιάζει πρόσθεσε: “Νιώθω ότι μπορώ να παίζω σε πολλές θέσεις, τόσο στο 3, στο 4 ή στο 5. Είμαι ψηλός. αθλητικός και θεωρώ ότι τρέχω καλά το παρκέ. Νομίζω ότι το στιλ μου μοιάζει με του Κλιντ Καπέλα, όσον αφορά το ύψος του και η ικανότητά του να σουτάρει και ο τρόπος που παίζει άμυνα σε διαφορετικές θέσεις. Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα”.

Και κατέληξε όσον αφορά τους τομείς που καλείται να βελτιωθεί: “Στο ΝΒΑ πρέπει σήμερα να μπορείς να αλλάζεις θέσεις, από το 1 ως το 4 ή και στο 5. Είναι σημαντικό να μπορείς να μαρκάρεις πολλές θέσεις. Νιώθω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ πολλά από τα παιδιά εξαιτίας της αθλητικότητάς μου, ωστόσο το κορμί μου δεν είναι έτοιμο ακόμα στο επίπεδο που ήταν του αδελφού μου στο αντίστοιχο διάστημα. Πρέπει να δουλέψω σε αυτόν τον τομέα”.

Κλείσιμο
NBA Draft Combine: Kostas Antetokounmpo


Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης