Στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπε υπέγραψε ο Αντρές Ινιέστα

Στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπε υπέγραψε ο Αντρές Ινιέστα

«Κατευθύνομαι προς το νέο μου σπίτι με τον φίλο μου Hiroshi Mikitani», έγραψε ο Ινιέστα στο Instagram του 

iniesta
Στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Αντρές Ινιέστα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζονταν στην Μπαρτσελόνα ως μέσος και επίσης αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Ισπανίας βρίσκεται ήδη στην Ιαπωνία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βίσελ Κόμπε. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίασή του κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ινιέστα αποχωρεί από τους Καταλανούς μετά από επαγγελματική καριέρα 16 ετών και αλλάζει για πρώτη φορά ομάδα στην καριέρα του, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.
Στην Βίσελ Κόμπε αγωνίστηκε παλαιότερα ακόμη ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Δανός Μίκαελ Λάουντρουπ, τη σεζόν 1996-1997.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ινιέστα θα επιστρέψει στην Ισπανία, προκειμένου να αρχίσει τη Δευτέρα προετοιμασία με την εθνική ομάδα για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο.
«Κατευθύνομαι προς το νέο μου σπίτι με τον φίλο μου Hiroshi Mikitani», έγραψε ο Ινιέστα. Ο Mikitani είναι ο ιδιοκτήτης της Vissel Kobe.

Κλείσιμο

Rumbo a mi nuevo hogar, con mi amigo @hiroshi.mikitani... 🇯🇵⚽ ✈️ 🌍 Heading to my new home, with my friend @hiroshi.mikitani 🇯🇵⚽ ✈️ 🌍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andres Iniesta (@andresiniesta8) στις



Και ο Hiroshi Mikitani από την πλευρά του ανέβασε κοινή τους φωτογραφία από το αεροδρόμιο γράφοντας: «Επιστρέφοντας στο Τόκιο με τον φίλο μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης