Χάντμπολ: Διπλό τίτλου για την ΑΕΚ που νίκησε 25-23 τον Ολυμπιακό!

Χάντμπολ: Διπλό τίτλου για την ΑΕΚ που νίκησε 25-23 τον Ολυμπιακό!

Αφεντικό στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος χάντμπολ έγινε η ΑΕΚ! -  Η ψυχωμένη «Ένωση» απέδρασε με το 25-23 από το κλειστό του Ρέντη και έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή

4466331
Αγριεμένη μπήκε στους τελικούς της Handball Premier η ΑΕΚ!

Θιγμένη από την απώλεια του Challenge Cup, η «Ένωση» πήρε μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή μέσα στο κλειστό του Ρέντη (25-23).

Με πρώτους σκόρερ τους Χόγκας και Μυλωνά (από έξι γκολ) και εξαιρετικούς κάτω από τα δοκάρια τους Ραντούλοβιτς και Συγγάρη, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έκανε το break και έγινε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έπαιζε μόνος του την ΑΕΚ ο Τζηράς που σημείωσε 11 τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή βρήκε μπροστά του και δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, τους Ραντούλοβιτς και Συγγάρη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά την αρχή και προηγήθηκε 4-0 με πρωταγωνιστή τον Τζηρά, όμως ο Χόγκας μείωσε και ο Σανίκης απάντησε με το 8-4. Η άμυνα της ΑΕΚ έγινε πιο «σφιχτή» και είχε τις επεμβάσεις του Συγγάρη και ο Αργυρού ισοφάρισε σε 8-8 πριν ο Μυλωνάς κάνει το 8-9. Το προβάδισμα εναλλασσόταν και φτάσαμε στο 16-15 με τον Βραζάλιτσα στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ξεκίνησε με περισσότερες επιθετικές επιλογές στην κόντρα και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και οι Πειραιώτες έπεσαν πάνω στους τερματοφύλακες των «κιτρινόμαυρων», που έβγαλαν πολλούς από τους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Κλείσιμο
Έτσι, η ΑΕΚ διατηρούσε το +2 με +3 σταθερά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή μείωσε στο -1 και απείλησε με ισοφάριση, όμως οι γκολκίπερ της «Ένωσης» συνέχισαν το «κρεσέντο» τους και φτάσαμε στο τελικό 23-25.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης