Γκεραρντίνι στο Eurohoops: “Πέρσι αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό, το ίδιο έκανε φέτος η Ρεάλ” (vid)

Γκεραρντίνι στο Eurohoops: “Πέρσι αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό, το ίδιο έκανε φέτος η Ρεάλ” (vid)

O GM της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, μίλησε στο Eurohoops μετά τον τελικό της Ευρωλίγκας και ανέλυσε τις ομοιότητες της περσινής πορείας της ομάδας του με τη φετινή της Ρεάλ Μαδρίτης.

gerardini_euro
Αρχικά αναφέρθηκε στον ίδιο τον κυριακάτικο τελικό (20/5), στον οποίο η “βασίλισσα” επικράτησε της Φενέρ
. “Όταν παίζεις στον τελικό, γνωρίζεις ότι θα αντιμετωπίσεις μία κορυφαία ομάδα. Θεωρώ ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα από εμάς, ειδικά στα μικρά πράγματα. Αν κοιτάξουμε τους αριθμούς, κάποια ριμπάουντ και μερικές άστοχες προσπάθειές μας σε εύκολα σουτ. Αυτά τα μικρά μας στοίχισαν, στο τέλος αποτέλεσαν τη διαφορά” δήλωσε σχετικά.

Για τη φετινή πορεία των Μαδριλένων και τα κοινά στοιχεία της με την περσινή της δικής του ομάδας ανέφερε: “Μιλάμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης
. Αν δεν είχε αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν, θα είχε θεωρηθεί η καλύτερη ομάδα του Final Four. Διένυσε μία διαδρομή αντίστοιχη με τη δική μας πέρσι. Αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς, απέκλεισε τον
Κλείσιμο
Παναθηναϊκό στα playoffs και ήρθε στο Final Four στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κινήθηκε πολύ έξυπνα αντιμετωπίζοντας όλα τα προβλήματά τους. Είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να παίξεις πάρα πολύ καλά, ώστε να την κερδίσεις”.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης