ΤΣΣΚΑ με Ιτούδη: Το Βερολίνο και οι τρεις… αποτυχίες σε Final Four! (videos)

ΤΣΣΚΑ με Ιτούδη: Το Βερολίνο και οι τρεις… αποτυχίες σε Final Four! (videos)

Ένα ακόμα Final Four της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίκαια θεωρείται η μοναδική ομάδα που φεύγει στεναχωρημένη και αποτυχημένη από το Βελιγραδί!

tsska_euro
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της, συμμετείχε στο 4ο συνεχόμενο Final Four της ιστορίας της, όμως και αυτό δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι Ρώσοι, αφού για μία ακόμα σεζόν ηττήθηκαν στον ημιτελικό και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το 8ο ευρωπαϊκό τρόπαιο τους.

Μάλιστα το πιο δύσκολα διαχειρίσιμο της φετινής αποτυχίας, της ομάδας του Έλληνα προπονητή είναι πως κατέλαβε την 4η θέση στο Final Four, αφού ηττήθηκε και στον μικρό τελικό από την Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία αποτελεί τον χειρότερο απολογισμό της
ΤΣΣΚΑ σε Final Four από τότε που την ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το Eurohoops, σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα της “αρκούδας” στα 4 Final Four που συμμετείχε με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της και σας θυμίζει τον απολογισμό της στο τέλος κάθε σεζόν την συγκεκριμένη τετραετία στην Ευρωλίγκα!

Κλείσιμο
Μαδρίτη 2015: Το πρώτο με Ιτούδη, αλλά… Σπανούλης!
olympiacos-1
Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του 2014 και από την πρώτη σεζόν, βοήθησε την ομάδα να προκριθεί στο Final Four της Μαδρίτης, όπου και θα έβρισκε μπροστά της στον πρώτο ημιτελικό τον “κακό της δαίμονα”, Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης