ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ έφερε τον Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ έφερε τον Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Κροατίας και της Σαχτάρ - Καμία επιβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ σ' ότι αφορά το θέμα της πιθανής απόκτησής του

Σρνα
Ο πολύπειρος αμυντικός έφτασε στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (23/5) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τον περίμενε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και μένει να φανεί αν ο 36χρονος (γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1982) Κροάτης ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα για... τουρισμό ή για να συζητήσει το ενδεχόμενο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Την φετινή σεζόν μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6 κάτι που σημαίνει πως είναι ελεύθερος), αλλά υφίσταται και το θέμα της τιμωρίας του έως τα τέλη Αυγούστου.

Οι δέκα συμμετοχές του Κροάτη αμυντικού, την σεζόν 2017-18, ήταν μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς στη συνέχεια βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έως και τις 22 Αυγούστου.

Ο Σρνα αποδέχθηκε την προσωρινή τιμωρία που του επιβλήθηκε από τις 22 Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Σαχτάρ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης