Πρώτος στόχος ο Μολέντο, σταντ μπάι ο Λέμα για Ολυμπιακό

Πρώτος στόχος ο Μολέντο, σταντ μπάι ο Λέμα για Ολυμπιακό

Τα δεδομένα στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού για τους Πειραιώτες

metagrafes-amyntikos-sfp
Τον στόπερ που θα ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» άμυνας την επόμενη σεζόν αναζητούν ακόμα στον Ολυμπιακό.

Πρώτος στόχος για τους Πειραιώτες παραμένει ο Ροντρίγκο Μολέντο, όμως συναντούν αρκετές δυσκολίες στην υπόθεση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού λόγω των απαιτήσεων της Ιντερνασιονάλ και της συμφωνίας που είχε κάνει προ μηνών με τον Παναθηναϊκό.

Οι Βραζιλιάνοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», αν ο παίκτης πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, και αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση.

Ο Μολέντο δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση στο λεπτό αυτό ζήτημα.

Την ίδια στιγμή, από την Αργεντινή έφτασε η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Κριστιάν Λέμα, τον Αργεντινό άσο που μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο, και απασχολεί επίσης την Μπενφίκα, την Πόρτο και την Μπεσίκτας.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπως αναφέραμε πιο πάνω, βρίσκεται ψηλά η περίπτωση του Μολέντο και μετά εξετάζουν τις επόμενες περιπτώσεις, όπως είναι εκείνη του Πεδράο της Γκιμαράες που έχει εισηγηθεί ο Μαρτίνς.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης