Ζαλγκίρις: Η ονειρική χρονιά, οι κορυφαίες στιγμές και η πρόκριση επί του Ολυμπιακού! (video)

Ζαλγκίρις: Η ονειρική χρονιά, οι κορυφαίες στιγμές και η πρόκριση επί του Ολυμπιακού! (video)

Η Ζαλγκίρις ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά κατακτώντας την τρίτη θέση στο Final Four της Ευρωλίγκας. Το Eurohoops μίλησε με μερικούς από τους παίκτες της και τους ζήτησε να ξεχωρίσουν την κορυφαία στιγμή της σεζόν!

zalgiris_euro_arthro
Το Eurohoops βρέθηκε στο Βελιγράδι, καθ’ όλη την διάρκεια του Final Four και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μερικά από τα αστέρια της Ζαλγκίρις. Αντάνας Καβαλιάουσκας, Ενγκάρας Ουλανόβας, Μπένο Ούντριχ, Κέβιν Πάνγκος και Άαρον Ουάιτ μοιράστηκαν μαζί μας ποια θεωρούν το κορυφαίο ματς και στιγμή της σεζόν, που βρήκε την παρέα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην τρίτη θέση της Ευρωλίγκας!

Ο Καβαλιάουσκας ξεχώρισε το 4ο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι προσωπικές σχέσεις με τους συμπαίκτες τους είναι αυτές που έμειναν: ”Είναι πολλά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Αν πρέπει να πω κάποιο, τότε επιλέγω το τελευταίο πριν το Final Four με τον
Ολυμπιακό, που μας έδωσε και την πρόκριση για το Βελιγράδι”.

”Ο χρόνος που πέρναγα με τους συμπαίκτες μου. Που μοιραζόμουν το ίδιο δωμάτιο, που δεν κουραζόμουν να κάνω παρέα μαζί τους, τον χρόνο που πέρασα εκτός γηπέδων μαζί τους. Γίναμε αδέλφια”.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης