Ο νέος προπονητής των Μπακς αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο: Ήταν εφιάλτης ως αντίπαλος

Ο νέος προπονητής των Μπακς αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο: Ήταν εφιάλτης ως αντίπαλος

«Θα γίνει ακόμη καλύτερος μαζί μου» δηλώνει ο Μάικ Μπαντενχόλζερ

coach-bucks-new
Οι Μπακς παρουσίασαν τον Μάικ  και ο νέος προπονητής της ομάδας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του κάνοντας εκτενείς αναφορές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήταν εφιάλτης να τον έχεις αντίπαλο και να φτιάχνεις ένα πλάνο για να τον κρατάς μακριά από το καλάθι. Χαίρομαι, λοιπόν, που τώρα θα παίζει για τη δική μου ομάδα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Να μιλήσουμε, να ακούσω και τον ίδιο. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και πιστεύω πως και οι δύο θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω πως μπορεί να πάει ακόμη πιο μπροστά, το πιστεύει και ο ίδιος. Θεωρώ πως θα γίνει ακόμη καλύτερος, πολύ καλύτερος
», τόνισε ο 48χρονος τεχνικός που είχε 213 νίκες και 197 ήττες σε πέντε χρόνια στους Χοκς κερδίζοντας το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το 2015.

«Πιστεύω πως έχουμε πάρα πολύ ταλέντο εδώ στο Μιλγουόκι και το θέμα είναι πως θα ξεκλειδώσουμε την ομάδα αμυντικά. Μπορούμε να το κάνουμε, γιατί έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα καταλάβουν γρήγορα τις αμυντικές μου αρχές και αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση», πρόσθεσε.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης