Χαμός στην Κορσική! Αναβλήθηκε το μπαράζ ανόδου Αζαξιό-Χάβρη (βίντεο)

Χαμός στην Κορσική! Αναβλήθηκε το μπαράζ ανόδου Αζαξιό-Χάβρη (βίντεο)

Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με πέτρες και καπνογόνα στο λεωφορείο των φιλοξενούμενων 300 μέτρα από το γήπεδο

βαραζ
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το βράδυ στην Κορσική και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα μπαράζ της Ligue 2 Αζαξιό-Χάβρη, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την 18η ομάδα της Ligue 1.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας, αλλά η αποστολή της Χάβρης δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο γήπεδο. Όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους φιλοξενούμενους έκανε την εμφάνιση του στο δρόμο που οδηγούσε στο γήπεδο, περίπου 300 οπαδοί της Αζαξιό επιτέθηκαν με ότι είχαν διαθέσιμο (κάποιες αναφορές κάνουν λόγο και για βόμβες μολότοφ) με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημίες, αλλά και μηχανική βλάβη!

Κλείσιμο


Η αστυνομία ήταν απούσα, η επίθεση διήρκησε περισσότερο από μισή ώρα κι όταν οι οπαδοί αποχώρησαν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις στο... πάρκινγκ.

Με το λεωοφορείο ακινητοποιημένο λόγω βλάβης, οι παίκτης της Αζαξιό προσφέρθηκαν να βγουν στο δρόμο και να συνοδεύσουν (σαν ανθρώπινη ασπίδα) τους συναδέλφους τους, ωστόσο οι Νορμανδοί δε δέχθηκαν καν να συναντήσουν την αντιπροσωπεία τους και δηλώνοντας τρομοκρατημένοι από αυτά που συνέβησαν αρνήθηκαν να αγωνιστούν.



"Αυτά που έγιναν είναι καταδικαστέα, αλλά έχουν πάρει και υπερβολική έκταση", δήλωσε εκπρόσωπος της Αζαξιό, ωστόσο λίγο αργότερα η λίγκα ανακοίνωσε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης