Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στον τελικό του Champions League»

Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στον τελικό του Champions League»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την κατάσταση του Πορτογάλου άσου

3970095
Η τελευταία του εμφάνιση είναι καταγεγραμμένη στις 6 Μαΐου όταν η Ρεάλ έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να ισοφαρίζει στο πρώτο ημίχρονο σε 1-1.

Εκείνο το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω διαστρέμματος, το οποίο φάνηκε να μην είναι σοβαρό, αλλά εν τέλει αποδείχθηκε σοβαρότερο απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

«Αυτή τη στιγμή είναι στο 120%... Είναι καλά. Αν ο Κριστιάνο είναι στο 120% είμαι κι εγώ ήσυχος», είπε σήμερα ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλοντας να βάλει έτσι ένα τέλος στην παραφιλολογία για το αν θα μπορέσει να παίξει στον τελικό του Champiopns League (26/5) κόντρα στην Λίβερπουλ κι όπως συμπλήρωσε: «Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον τον υπολογίζω για το ματς με την Βιγιαρεάλ την Κυριακή».

Η Ρεάλ θεωρητικά διεκδικεί τη 2η θέση στην La Liga, αλλά το μυαλό όλων είναι στον τελικό του Κιέβου, εκεί όπου ο «Ζιζού» θέλει να γράψει ιστορία οδηγώντας την Ρεάλ στον 13ο τίτλο της, τρίτο συνεχόμενο κι ο ίδιος να ισοφαρίσει τα ρεκόρ των Μπομπ Πέισλι (1977, 1978, 1981 με την Λίβεπουλ) Κάρλο Αντεσλότι (2003, 2007 με την Μίλαν, 2014 με την Ρεάλ).

«Θα ήταν κάτι πραγματικά μεγάλο για την Ρεάλ να κατακτήσουμε τον τίτλο για 3η συνεχόμενη χρονιά», είπε ο Γάλλος και συμπληρώσε με νόημα: «Είναι σπουδαίο να ξεκινώ την προπονητική μου καριέρα με μια τέτοια επιτυχία, αλλά θα σήμαινε επίσης ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και περνάμε στους παίκτες μας τα μηνύματα που θέλουμε. Όμως προσωπικά θεωρώ πιο σημαντικό τον τελικό που έρχεται από τους τελικούς που έγιναν πέρσι και πρόπερσι και γι' αυτό πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης