Ζήτησε αφαίρεση βαθμών από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Ζήτησε αφαίρεση βαθμών από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Επιβολή ποινής που θα περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα συμβάντα στον τελικό Κυπέλλου ζήτησε ο Ολυμπιακός - Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

4456662
Την τιμωρία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με ποινή που θα περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών ζήτησε και επισήμως ο Ολυμπιακός με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να κάνει την σχετική καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Σε αυτή αιτείται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στους φιναλίστ του τελικού για παράβαση του άρθρου που μιλά για «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, που συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας».

Μια διάταξη που προβλέπει ποινή αποκλεισμού της έδρας για 2-4 αγωνιστικές, πρόστιμο ως 250.000 ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι έχει έννομο συμφέρον και έχουν προσκομίσει οπτικοακουστικό υλικό, καταγγέλλοντας παράλληλα τους παρατηρητές του ότι δεν κατέγραψαν όλα τα περιστατικά και ζητώντας και τη δική του τιμωρία.

Η καταγγελία των Πειραιωτών θα κριθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα την Παρασκευή, ενώ αύριο το μεσημέρι (15:00) είναι ορισμένη η εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τις δυο ομάδες βάσει κατηγορητηρίου να μην απειλούνται με κάτι παραπάνω από βαρύ πρόστιμο.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης