Αραούχο: «Στην ΑΕΚ έγινα ευτυχισμένος και πρωταθλητής, στην Λας Πάλμας νιώθω σαν το σπίτι μου»

Αραούχο: «Στην ΑΕΚ έγινα ευτυχισμένος και πρωταθλητής, στην Λας Πάλμας νιώθω σαν το σπίτι μου»

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για όσα έζησε στην Ενωση σε αυτό τον 1,5 χρόνο, πριν επιστρέψει (προσωρινά;) στη Λας Πάλμας

4457292
Ο Αργεντίνος επιθετικός έκανε δηλώσεις στο UDRadio και σε αυτές αναφέρθηκε στο πόσο όμορφα ένιωσε στους Κιτρινόμαυρους με τους οποίους έγινε πρωταθλητής, ενώ είπε τα καλύτερα και για τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο οι Ισπανοί παρουσιάζουν σαν έναν από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Λας Πάλμας...

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο.

Για το γεγονός ότι είναι ξανά στη Λας Πάλμας
: «Είχα όρεξη να είμαι εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ευχόμουν να επιστρέψω για να βρω τους συμπαίκτες μου, τους χαιρέτησα όλους και όλα καλά».

Για το τι κατάφερε στην Ελλάδα:
«Εγινα ξανά ευτυχισμένος, κατέκτησα το πρωτάθλημα και έβαλα πολλά γκολ. Αυτός ο 1,5 χρόνος με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου».

Κλείσιμο
Για την περσινή αποχώρηση από τη Λας Πάλμας: «Στην αρχή είχα κάθε πρόθεση να μείνω. Αν και κάποιες φορές αυτό που θέλει κάποιος, δεν είναι αυτό που θέλουν όλοι. Επέστρεψα στην ΑΕΚ επειδή με ήθελε και μπορούσα να κατακτήσω τίτλο».

Για το πώς θέλει να βοηθήσει τη Λας Πάλμας:
«Από μακριά υπέφερα, έψαχνα πάντα τον τρόπο να βλέπω τα παιχνίδια, δεν έχασα κανένα, αλλά τώρα βρισκόμαστε εδώ. Πάντα θέλω να βοηθάω γιατί αυτό είναι ένα κλαμπ που μου έδωσε μια ευκαιρία σε μια άσχημη στιγμή της ζωής μου. Θέλω να βοηθήσω για αυτά που μου ζήτησαν γιατί θα είμαι απαραίτητος».

Για τον Χιμένεθ: «Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Μου έδωσε πράγματα τα οποία δεν έβλεπα. Χάρη σε εκείνον είχα πολύ ωραίο 1,5 χρόνο. Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν μπορούσε να είναι ο προπονητής της Λας Πάλμας τη νέα σεζόν, θα ήταν ένα συν για μένα ώστε να έχω περισσότερη όρεξη. Για μένα και για την ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ και να μας οδηγήσει στην άνοδο».

Για το αν θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τις διακοπές. Οταν πρέπει να παρουσιαστώ στο κλαμπ, θα είμαι εκεί. Είναι αδύνατον να κλείσω την πόρτα στη Λας Πάλμας, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου και το κλαμπ θέλει να το ολοκληρώσω. Είμαι χαρούμενος που θα έχω ξανά τη φανέλα με το "10"».

Για ποιο λόγο να θέλει να επιστρέψει: «Είναι το συμβόλαιο, η κόρη μου, οι συμπαίκτες μου. Υπάρχουν φορές που δεν καταλαβαίνω γιατί θέλω να επιστρέψω. Ολοι μου λένε να μην το κάνω και ότι είμαι τρελός, ότι είναι αδύνατο. Ομως η όρεξη να επιστρέψω και να το προσπαθήσω είναι πολύ δυνατή. Αν έχουμε καλή ομάδα, καλή νοοτροπία και καλό προπονητή μπορούμε να δώσουμε μάχη για την άνοδο».

Για την εξωγηπεδική ζωή του: «Είχα μια υποδειγματική συμπεριφορά. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι είναι ένα μικρό πρωτάθλημα, αλλά ήμουν χαρούμενος και πρωταθλητής. Με έκριναν για αυτά που έκανα εκτός γηπέδου και όχι για αυτά που έκανα μέσα σε αυτό. Τα μικρά λάθη που έκανα δεν θα τα ξανακάνω. Εμαθα πάρα πολλά πράγματα αυτό το διάστημα».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Περιμένουμε ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι τους χρειαζόμαστε όλους για να ανέβουμε ξανά».


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης