Οι Σέλτικς κέρδισαν ξανά τον Λεμπρόν

Οι Σέλτικς κέρδισαν ξανά τον Λεμπρόν

Ο ορισμός της ομάδας οι Σέλτικς επικράτησαν των Καβαλίερς του ΛεΜπρόν με 107-94 και έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής

celti-vas-1
Κόντρα στους Ράπτορς και με τον ΛεΜπρόν να κάνει... όργια οι Καβαλίερς δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Ανατολής. Εκεί ωστόσο τους περίμεναν οι Σέλτικς, ο ορισμός της ομάδας και όπως φαίνεται από τα δύο πρώτα ματς οι Κέλτες έχουν βάλει δύσκολα στους ιππότες. Οι... πράσινοι προηγούνται με 2-0 καθώς επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι με 107-94, παρά την μεγάλη εμφάνιση του Βασιλιά που έφτασε τους 42 πόντους με triple double. Οι γηπεδούχοι ήταν όπως αναφέραμε ομάδα και έφτασαν στη νίκη, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του NBA.

Πρώτος αγώνας για τους νικητές που σήμερα βρέθηκαν πολλές φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν, ήταν ο Μπράουν με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ροζιέ με 18 και Χόρφορντ με 15. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τους Σέλτικς είχαν διψήφιο αριθμό όλοι όσοι ξεκίνησαν στην βασική πεντάδα. Για τους ηττημένους όπως αναφέραμε ο ΛεΜπρόν είχε 42 πόντους ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 12 ασίστ, με τον Λαβ να ακολουθεί με 22 και μετά το χάος.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics - Full Game Highlights | Game 2 | May 15, 2018 | NBA Playoffs


Πηγή:
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης