Tρομερές δηλώσεις Καλαμπάκου μετά τον υποβιβασμό: «Αν κάποιος παίκτης του Κόροιβου "τρυπήθηκε", θα τον βρω και θα τον σκίσω!»

Tρομερές δηλώσεις Καλαμπάκου μετά τον υποβιβασμό: «Αν κάποιος παίκτης του Κόροιβου "τρυπήθηκε", θα τον βρω και θα τον σκίσω!»

Ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, εμφανώς απογοητευμένος για τον υποβιβασμό της ομάδας και ύστερα από ερώτηση που έγινε για το αν υπήρχε κάτι... ύποπτο στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγωνα από τους παίκτες, ήταν... καταιγιστικός!

4458854
Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε μεταξυ άλλων ότι «επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα, δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Εάν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Ποτέ όμως! Και αυτό είναι προσωπική υπόσχεση. Θα τον βρω. Με τους Αμερικάνους δεν έχω σχέση και δεν ξέρω τι έχει γίνει».

Και... ακολούθησε το ξέσπασμα: «Εάν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να ήταν ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω! Όλα τα πράγματα εδώ ήταν ανώμαλα. Σαράντα λεπτά ανώμαλο παιχνίδι. Που φταίω εγώ, ο κόσμος, το παιχνίδι του ποδοσφαίρου που φταίνε χίλια πράγματα. Αν έτσι είναι, πάλι εγώ φταίω γιατί πάλι εγώ δεν κατάλαβα. Και παίρνω μια πόλη μαζί μου. Γιατί αυτοί εδώ καταστράφηκαν. Είχαν άλλα όνειρα. Όχι μόνο οι διοικητικοί, αλλά και οι συνεργάτες μου. Είχαν άλλο όραμα για τη ζωή τους. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο και όχι αυτό το τελείωμα. Και πάλι ζητάω συγνώμη απ' όλους».

Νωρίτερα είχε πει ότι «η πόλη αυτή είχε περιβάλλει με αγάπη και στήριξη τον Κόροιβο Αμαλιάδας, δυστυχώς τους απογοητεύσαμε. Και την διοίκηση που μάτωσε τέσσερα χρόνια να τον κρατήσει στην Α1 και τους συνεργάτες μου που δεν μπόρεσα να τους εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον. Συγγνώμη από όλους αυτούς. Ήμουν ηλίθιος που δεν κατάφερα να τους πείσω ότι η ομάδα παίζει την ζωή της την τελευταία αγωνιστική. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα να νομίζουμε ότι τελείωσε η δουλειά. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα.»
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης