Λουτσέσκου: «Σας ενοχλεί, αλλά θα λέω πως μας έκλεψαν, ακόμα κι αν με πουν ηλίθιο»!

Λουτσέσκου: «Σας ενοχλεί, αλλά θα λέω πως μας έκλεψαν, ακόμα κι αν με πουν ηλίθιο»!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχάρη για δεύτερη φορά μπροστά στις κάμερες τον Αντρέ Βιεϊρίνια για τις δηλώσεις του και κατέθεσε τη δική του (γνωστή…) άποψη στο φινάλε της χρονιάς!

lUCESKU
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ υπεραμύνθηκε των θέσεων που εκφράζει δημοσίως για σχεδόν δύο μήνες. Κάτι που δεν πρόκειται να σταματήσει να το κάνει, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν, το νέο πρωτάθλημα, που θα διεκδικήσει με την ομάδα του.

Για την αξία της κατάκτησης του Κυπέλλου:
«Η αξία του Κυπέλλου είναι τεράστια! Έγινε τεράστια δουλειά. Ήμασταν η ομάδα που άξιζε το πρωτάθλημα, αλλά δεν μας άφησαν να το απολαύσουμε. Ήθραμε στον τελικό Κυπέλλου με 5 φορές περισσότερη πίεση. Ακούγαμε ότι πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Ήταν άδικο για τους παίκτες και για όσους δουλεύουν στην ομάδα να έρθουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο με αυτή την πίεση, ενώ έγινε τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά.

Κι εγώ και οι βοηθοί μου είμαστε περήφανοι που δουλεύουμε με αυτούς τους παίκτες. Είναι απίστευτο που παρ’ ότι τους έκλεψαν, να πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι. Πάρθηκαν λάθος αποφάσεις από ανθρώπους που δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που θέλουν, είναι να βγάζουν κέρδος. Για εμάς θα ήταν τραγικό να χάσουμε αυτό τον τελικό, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Προσφέραμε μάθημα ποδοσφαίρου.

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο:
«Ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς, για τον πρόεδρό μας και για όλους όσους είναι κοντά μας. Πέρασαν 33 χρόνια περιμένοντας έναν τίτλο και φέτος δεν μπορέσαμε να το απολαύσουμε. Το Κύπελλο έχει διαφορετική εικόνα, γιατί όλος ο κόσμος είναι περήφανος για τα αισθήματά του».

Κλείσιμο
Για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά:
«Είμαστε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από Δευτέρα οι άνθρωποι πίσω από τους παίκτες θα πρέπει να ετοιμάζουν την επόμενη χρόνια. Φέτος πετύχαμε μια φανταστική νοοτροπία. Ο κάθε παίκτης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.
Σήμερα είναι μια φανταστική βραδιά. Ας τα σκεφτούμε αυτά από βδομάδα. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ και θα πρέπει να κρατήσουμε αυτή την υπευθυνότητα. Την επιτυχία τη φέρνει η δουλειά. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, η δουλειά¨.

Για ΑΕΚ και Ολυμπιακό:
«Δεν με νοιάζει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Αν φύγω από την Ελλάδα, τελείωσε. Προσπαθώ να δώσω τα πάντα αυτή τη χρονιά. Μας έκλεψαν! Πολλοί λένε ότι παίρνω ναρκωτικά ή ότι υπερβάλλω. Σας ενοχλεί και υπόσχομαι ότι κάθε φορά θα τους λέω πως μας έκλεψαν, ακόμα κι αν με πουν ηλίθιο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ήταν σήμερα στον τελικό και το είδατε όλοι σας».

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στην Τούμπα:
«Πηγαίνετε κατευθείαν στο τέλος της ιστορίας. Για να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα, το δίκαιο είναι να πούμε πρώτα γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Είμαστε μια ομάδα που περιμέναμε καιρό το πρωτάθλημα. Όταν πήγαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, εκείνη τη στιγμή ήμασταν σε καλή κατάσταση. Έκαναν ότι έκαναν για το τίποτα κι έφυγαν. Μας επιτέθηκαν σα να μη συνέβη τίποτα. Μετά από 2 βδομάδες παίξαμε με την ΑΕΚ. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, όμως εμείς σκοράραμε ένα καθαρό γκολ. Αν το ακύρωνε ο διαιτητής από την αρχή, δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Γιατί το ακύρωσε μετά από 4 λεπτά; Η ΑΕΚ βγήκε, ο διαιτητής είπε γκολ κι η ΑΕΚ τελικά δε βγήκε… Τι ήταν το σοβαρό στο όπλο; Ο Σαββίδης έχει άδεια κυκλοφορίας από την κυβέρνηση. Είστε από την ΑΕΚ, συγχαρητήρια για την ευρωπαϊκή πορεία, αλλά φέτος μας κλέψατε το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σαββίδη για νέα συμβόλαιο:
«Δεν είναι ώρα γι’ αυτή την συζήτηση. Έχω ήδη συμβόλαιο για τη νέα σεζόν».

Για την ένταση στο τέλος με τον Χιμένεθ:
«Υπήρχε μια μεγάλη μάχη στα λόγια, καμία χειρονομία…»

Για το τι θα γινόταν στη χώρα του αν συνέβαιναν τα γεγονότα της Τούμπας:
«Πιστεύω ότι στην πατρίδα μου δε θα συνέβαινε, αυτό που συνέβη, να μετρήσει δηλαδή ένα γκολ ο διαιτητής και να το ακυρώσει μετά από 4 λεπτά. Μιλάμε για ένα κανονικό γκολ! Υπάρχει κανόνας για το οφσάιντ που λέει, ότι είναι γκολ…».

Συνέντευξη Τύπου των προπονητων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ | Post Match | Τελικός Κυπέλλου 2018



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης