Η Basket League ενώνει και το μπάσκετ νοιάζεται

esake_arthro

Οι  αρχές και η φιλοσοφία του Χορηγικού Πλάνου του ΕΣΑΚΕ

Με κεντρικό σύνθημα «Η Basket League ενώνει και το μπάσκετ νοιάζεται» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ολυμπιακού Μουσείου του Παναθηναϊκού Σταδίου συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν οι αρχές και η φιλοσοφία του Χορηγικού Πλάνου του ΕΣΑΚΕ με την ονομασία: «Basket League 360ο Χορηγικό και Επικοινωνιακό Πλάνο 2018-21».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε την ανάγκη για ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του επαγγελματικού μπάσκετ.
esake_2
Την παρουσίαση των αρχών και της φιλοσοφίας του Χορηγικού και Επικοινωνιακού Πλάνου για την περίοδο 2018-21 έκανε ο κ. Νίκος Καραχάλιος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ. Ο κ. Καραχάλιος ανέπτυξε το πρόγραμμα των 12 σημείων που έχει ως στόχο την αύξηση της πυραμίδας των χορηγών και της βάσης των ανθρώπων που παρακολουθούν την Basket League.
esake_3
Επισήμανε την αναγκαιότητα της αξιοποίησης σύγχρονων εργαλείων όπως τα social media και των κινήσεων κοινωνικής ευθύνης ώστε να αυξηθεί η αξία του προϊόντος. Ανάμεσα στις ενέργειες, που ετοιμάζει για το μέλλον ο ΕΣΑΚΕ είναι η δημιουργία Βιβλιοθήκης Μπάσκετ, «Hall of Fame», Καλοκαιρινών Καμπ μέσω των οποίων θα αναδεικνύονται νέα ταλέντα, ενώ από την έναρξη των πλέι-οφ θα αρχίσει να λειτουργεί στο site του ΕΣΑΚΕ ένα νέο παιχνίδι πρόβλεψης αποτελεσμάτων το «ΛΟΥΞ Basket League Predictor», που θα μοιράζει δώρα στους νικητές όπως εισιτήρια αγώνων, μπάλες κ.λ.π.
esake_1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4713375

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του νεαρού επιθτικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Αγγλικών ΜΜΕ με την Mirror να φιλοξενεί συνέντευξη του στην οποία μιλά για την ελληνική του εμπειρία

semenia

Ο νέος κανονισμός της IAAF για τις αθλήτριες με υπερανδρογονισμό, προβλέπει τη μείωση με χημικά μέσα της τεστοτερόνης που παράγει φυσικά ο οργανισμός τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις