Οργή στην ΑΕΚ: Προσβολή η επιλογή ξένου διαιτητή για τον τελικό

Οργή στην ΑΕΚ: Προσβολή η επιλογή ξένου διαιτητή για τον τελικό

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ επιτίθεται στον Μέλο Περέιρα για την επιλογή ξένου διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου και τονίζει πως αυτή η απόφαση «προσβάλλει βάναυσα τη χώρα»

Tigris
Την απόλυτη αντίθεση τους με την επιλογή του Μέλο Περέιρα για ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου εξέφρασαν επίσημα στην ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της Ένωσης τονίζουν πως η συγκεκριμένη απόφαση «προσβάλλει βάναυσα» την Ελλάδα αλλά και τους διαιτητές της χώρας. Μάλιστα, αφού υπενθυμίζουν πως διατηρούν τους τόνους χαμηλά, ξεκαθαρίζουν πως δεν θα είχαν την παραμικρή ένσταση αν οριζόταν στο ματς του Σαββάτου οποιοσδήποτε Έλληνας διεθνής ρέφερι.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στον ορισμό ξένου διαιτητή από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με σεβασμό στο πρόσωπο αλλά και τη διαιτητική καριέρα του κ. Μπορμπαλάν, χωρίς καν να μας ενδιαφέρει το ποιος θα ήταν ο διαιτητής του τελικού και χωρίς την παραμικρή διάθεση να δυναμιτίσουμε το κλίμα του αγώνα, αφού παραμένουμε οι μοναδικοί υπέρμαχοι των χαμηλών τόνων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή προσβάλλει βάναυσα τη χώρα μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ελληνική διαιτησία και τον Ελληνα διαιτητή!

Αφήνουμε στην άκρη ότι ο συγκεκριμένος ορισμός δημιουργεί βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ σοβαρές αμφιβολίες για την εγκυρότητά του, εγείροντας ακόμα και ζήτημα ένστασης κατά του κύρους του τελικού και εκφράζουμε την απορία μας για τη σκοπιμότητα ορισμού ξένου διαιτητή στην πρώτη ποδοσφαιρική σεζόν, μετά από πολλά χρόνια, που κατά γενική ομολογία η ελληνική διαιτησία με τα όποια λάθη της έδωσε επιτυχημένες εξετάσεις και κατά γενική ομολογία δεν καθόρισε την εξέλιξη του εγχώριου πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Επιβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόλυτη εμπιστοσύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ στους Ελληνες διαιτητές και το ότι δεν είχαμε την παραμικρή ένσταση ορισμού στον τελικό οποιουδήποτε Ελληνα διεθνούς διαιτητή, τον οποίο στην πράξη ακυρώνει με την αδιανόητη επιλογή του ο κ. Μέλο Περέιρα ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αίρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή εκτιμώντας ότι πρόσβαλε κατά τον χειρότερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας επικίνδυνο προηγούμενο.

Κύριε Περέιρα, αμείβεστε πλουσιοπάροχα από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να βελτιώσετε και όχι για να καταργήσετε την ελληνική διαιτησία γυρνώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο σαράντα χρόνια πίσω!

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με τον Ισπανό διαιτητή, όπως δεν θα είχαμε με τον οποιοδήποτε διηύθυνε τον τελικό του Σαββάτου και ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Δεν γίνεται όμως να συναινέσουμε στην υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας από έναν απόλυτα επιπόλαιο, πρόχειρο και ασόβαρο χειρισμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης