Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Χάνω τον τελικό Κυπέλλου, αλλά προλαβαίνω αυτόν του Champions League»

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Χάνω τον τελικό Κυπέλλου, αλλά προλαβαίνω αυτόν του Champions League»

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βγήκε από το κώμα, μετά την επέμβαση που έκανε για να αντιμετωπίσει την εγκεφαλική αιμοραγία και οι πρώτες του κουβέντες ήταν για το... ποδόσφαιρο

ferguson
«Ο κλασικός Σερ Άλεξ... Δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το ποδόσφαιρο». Ο προπονητής θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποβλήθηκε σε επέμβαση το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκεφαλική αιμοραγία, ωστόσο χθες το απόγευμα όταν συνήλθε από το κώμα "τρέλανε" τη σύζυγο του Κάθι και τους τρεις γιους Ντάρεν, Τζέισον, Μάρκ.

"Τι έκανε η Ντονκάστερ;", ήταν η πρώτη του ερώτηση προς την οικογένεια του, καθώς ο γιος του Ντάρεν είναι προπονητής στην Ντονκάστερ...

Κι αφού ενημερώθηκε ότι η ομάδα του γιου του γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Γουίγκαν, πέρασε κατευθείαν στο... ψητό.

"Εντάξει δεν προλαβαίνω τον τελικό του Κυπέλλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι, αλλά τι γίνεται με το Κίεβο και τον τελικό του Champions League στις 26 Μαΐου;", ήταν η επόμενη ατάκα του με τον Φέργκιουσον να επιθυμεί σαν τρελός να δει από κοντά τον αγαπημένο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το τι του απαντήσαν οι οικείοι του δεν έγινε γνωστό, αλλά όπως έλεγαν άνθρωποι από την Γιουνάιτεντ: "Φυσικά και θα ήθελε να είναι στο Κίεβο, αλλά ο Σερ Άλεξ χρειάζεται ξεκούραση και πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης