Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία

Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία

Πολλούς «νεοσύλλεκτους» περιλαμβάνει η αποστολή του Μίκαελ Σκίμπε για το φιλικό παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη (15/5), με τις «παρθενικές» κλήσεις Γαλανόπουλου, Λαμπρόπουλου, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και την επιστροφή του Μάνταλου να ξεχωρίζουν!

4413004
O Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν απέναντι στη Σαουδική Αραβία σε φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους στις 15 Μαΐου 2018.

Ο Σκίμπε δίνει την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες να κάνουν το ντεμπούτο τους με τα χρώματα της Εθνικής, καλώντας τους Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Κώστα Γαλανόπουλο από την ΑΕΚ.

Εξάλλου, στα ονόματα δεσπόζει κι αυτό του Πέτρου Μάνταλου, που θα ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τον Οκτώβριο.

Το «κιτρινόμαυρο» χρώμα θα είναι εντονότερο από ποτέ στη λίστα, αφού παρατηρείται η μαζικότερη παρουσία παικτών της Ένωσης στις τάξεις της Εθνικής, με την ΠΑΕ να πανηγυρίζει μέσω Facebook!


Αναλυτικά το «προσκλητήριο» του ομοσπονδιακού τεχνικού: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Κλείσιμο
Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης