Ιβάν Σαββίδης: Δεν θα είμαι στο γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου

Ιβάν Σαββίδης: Δεν θα είμαι στο γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση μετά τη φημολογία ότι θα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

sabbvidi-new-sim
Κάλεσμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την ομάδα στον τελευταιό αγώνα του φετινού πρωταθλήματος το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος θα είναι στην Αθήνα την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ αλλά όχι στο γήπεδο.

«Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλη η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, που ήταν περίπλοκη και αντιφατική.

Κλείσιμο
Αυτή η περίοδος έχει αποκαλύψει με σαφήνεια τα οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας παλαιότερα άγνωστα προβλήματα και υπόγειες διαδρομές. Και μια μέρα θα σας μιλήσω γι ‘αυτά.

Αλλά παράλληλα αυτή η σεζόν μας συσπείρωσε γύρω από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι μπροστά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που σας παροτρύνω να έρθετε στην Τούμπα το Σάββατο. Σχεδόν ένα χρόνο ήταν άδεια και ήταν αδύνατο χωρίς πόνο στην καρδιά να κοιτάζει κανείς αυτό το κενό. Επειδή 10 παιχνίδια χωρίς εσάς, είναι 10 παιχνίδια χωρίς ζωή. Και η Τούμπα δεν μπορεί να μη ζει …

Αυτή τη χρονιά δείξαμε την αγωνιστική μας υπεροχή δείχνοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο και κερδίζοντας το υψηλότερο σκορ. Και σας καλώ να έρθετε στο γήπεδο για να εκφράσετε με τα χειροκροτήματά σας το σεβασμό σας προς τους παίκτες και τους προπονητές μας και για να μπορέσει ο σύλλογος και η ομάδα να ευχαριστήσει εσάς για την άνευ όρων αγάπη, την πίστη και την υποστήριξή σας στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όλοι πρέπει να επαναφορτιστούμε με την ενέργεια και τα συναισθήματα της Τούμπας, να επικεντρωθούμε και να κινηθούμε αποφασιστικά προς τον καθοριστικό νικηφόρο αγώνα της σεζόν. Είναι η υποχρέωσή μας να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε.

Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα.

Με τιμή,Ιβάν Σαββίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης