Χιμένεθ: «Ενωμένοι για το Κύπελλο, εμείς απαντάμε στο γήπεδο»!

Χιμένεθ: «Ενωμένοι για το Κύπελλο, εμείς απαντάμε στο γήπεδο»!

Επική ομιλία του Ισπανούκαθώς  κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να κερδίσουν και το Κύπελλο το οποίο για να τους το πάρει ο αντίπαλος θα πρέπει να περάσει πάνω απ το... πτώμα τους!

Omilia
Το σημερινό BBQ του Ισπανού τεχνικού στους παίκτες του και όχι μόνο, ήταν ακόμη μία όμορφη στιγμή στη φετινή σεζόν της ΑΕΚ, με τον Μανόλο μάλιστα να έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, με κρέατα που ήρθαν από την πατρίδα του με ό,τι πιο εκλεκτό έχουν εκεί, χωρίς φυσικά να παραβλέψει κανείς τα... δικά μας, αφού οι καλεσμένοι -μαζί με την ομάδα φυσικά- ήταν γύρω στα 70 άτομα! Ολοι τους, φυσικά, πέρασαν πολύ όμορφα και στο τέλος ευχαρίστησαν τον Χιμένεθ για την άψογη οργάνωση, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποχωρεί τελευταίος ενώ οι ποδοσφαιριστές έμειναν όλοι μαζί επιβεβαιώνοντας το πόσο ευχάριστα περνούν όταν είναι όλοι μαζί.

Για να περάσουν ακόμη πιο ευχάριστα και τις τελευταίες μέρες της σεζόν, όμως, θα πρέπει οι Κιτρινόμαυροι να κατακτήσουν και το κύπελλο μετά το πρωτάθλημα, με τον Χιμένεθ να αναφέρεται φυσικά σε αυτό με μία επική ομιλία του, παρουσία του Μελισσανίδη, στο τέλος της εκδήλωσης.

«Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει», είπε αρχικά ο Σεβιγιάνος τεχνικός αναφερόμενος στο υπόλοιπο επιτελείο και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ, για να συνεχίσει...

«Ολοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρναμε. Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα! Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο! Μία υπόσχεση θέλω από εσάς. Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα!», ανέφερε ο Μανόλο και συνέχισε... ανεβάζοντας ρυθμό!


«Για αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων»!

Αμέσως μετά μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας του, είπε... «όλοι μαζί» και άπαντες φώναξαν «ΑΕΚ», σαν τον όρκο δηλαδή που δίνουν κάθε φορά όταν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης