Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου 2-2: Πρόκριση-θρίλερ για την «βασίλισσα» στον τελικό του Champions League!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου 2-2: Πρόκριση-θρίλερ για την «βασίλισσα» στον τελικό του Champions League!

Η εκπληκτική Μπάγερν προηγήθηκε μόλις στο 3’, βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 46’, αλλά ισοφάρισε στο 63’ κι έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση, ωστόσο ο Κέιλορ Νάβας με τρομερές επεμβάσεις έστειλε την Ρεάλ στον τελικό του Champions League για 3η συνεχόμενη χρονιά!

real0
Η Βασίλισσα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει άστρο που δεν σταματά να λάμπει και να οδηγεί σε έκσταση τους οπαδούς της. Οι Merengues πέρασαν δύσκολα από την Μπάγερν στην Μαδρίτη, όμως με πρωταγωνισή τον Καρίμ Μπενζεμά - που έβαλε και τα δύο γκολ - κατάφεραν να κρατήσουν το 2-2, το οποίο σε συνδυασμό με το 1-2 του Μονάχου τους έκλεισε εισιτήρια για το Κίεβο. Καλύτεροι σε γενικές γραμμές ήταν οι Βαυαροί, που έπαιξαν με ψυχή και έχουν παράπονα για πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους για χέρι του Μαρσέλο. Απόντες αγωνιστικά Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σκόραρε και δεν πανηγύρισε ο Χάμες Ροδρίγες. Εκανε το 9x9 στα νοκ-άουτ του Champions League ο Ζιζού, που έγινε ο δεύτερος μετά τον Μαρσέλο Λίπι που πάει σε τρεις σερί τελικούς στην κορυφαία διοργάνωση.

Οπως και στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Γιουβέντους, η Ρεάλ βρέθηκε από πολύ νωρίς να κυνηγά στο σκορ στην έδρα της. Στο 3' μετά τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήγε στον Ράμος και στρώθηκε στον Κίμιχ, ο οποίος άνοιξε το σκορ και στον επαναληπτικό (0-1). Η Μπάγερν πήρε ψυχολογία, όμως η Ρεάλ βρήκε ρυθμό σχετικά άμεσα. Στο 7' ο Ρονάλντο δεν πλάσαρε καλά μέσα από την περιοχή αλλά στο 11' η σέντρα του Μαρσέλο ήταν τηλεκατευθυνόμενη και ο Μπενζεμά με κεφαλιά τιμώρησε το λάθος του Αλάμπα (1-1).

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη και η Ρεάλ προσπαθούσε να έχει μεγάλα διαστήματα με την μπάλα για της σπάει τον ρυθμό και στο 33' οι Βαυαροί είχαν μεγάλη ευκαιρία, όταν στο τετ-α-τετ ο Λεβαντόβσκι νικήθηκε από τον Νάβας και σε μια φάση διαρκείας ο Χάμες έστειλε τελικά την μπάλα ψηλά από κοντά. Η Ρεάλ έχασε ευκαιρία στο 39' με το αριστερό του Ρονάλντο να βγάζει ο Ούλραϊχ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κίμιχ έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαρσέλο, όμως ο Τσακίρ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Η εκκίνηση στην επανάληψη ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Γιούπ Χάινκες. Με δευτερόλεπτα να έχουν περάσει ο Τολισό γύρισε στον Ούλραϊχ και εκείνος έκανε απίστευτη γκάφα αφήνοντας την μπάλα να περάσει και ο Μπενζεμά έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του για το 2-1. Ο Κέιλορ Νάβας δεν άργησε να πιάσει δουλειά και στο 51' έβγαλε το δυνατό δεξί του Αλάμπα το οποίο κόνταρε και στο 54' ο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από κοντά μετά την καταπληκτική σέντρα του Μαρσέλο έστειλε τη μπάλα ψηλά. Η κατοχή, η ενέργεια, η πίεση και η ποιότητα ήταν όλα με την Μπάγερν που φυσιολογικά ισοφάρισε στο 63' με το δεξί πλασέ του Χάμες, ο οποίος έγραψε το 2-2 και δεν πανηγύρισε.

Οι Βαυαροί ήταν σαφώς ανώτεροι κόντρα σε μία ομάδα που είχε σταθερό κέντρο άμυνα αλλά προβλήματα κυρίως στα δεξιά της, όπου αγωνιζόταν ο κατ' ανάγκη μπακ, Λούκας Βάθκεθ. Στο 74' ο Νάβας έκανε μια επέμβαση που θα συνοδεύει για πάντα το video με τα highlights της καριέρας του καθώς έβγαλε εκπληκτικά το κοντίνο βολέ του Τολισό. Με τις καθυστερήσεις να είναι πέντε λεπτά, όλη η Μπάγερν ανέβηκε μπροστά για το γκολ που θα χάρισε ιστορική πρόκριση, όμως δεν κατάφερε κάτι με τον Μίλερ να μην προλαβαίνει την μπάλα στο 96' και το ματς να τελειώνει με 2-2.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν, Βάθκεθ, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κροος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).
Κλείσιμο
Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Ουλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο, Χάμες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόβσκι. 
Πηγή:www.gazzetta.gr

Реал Мадрид - Бавария. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.



Θυμηθείτε την εξέλίξη του αγώνα όπως την παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr

90'+6': Γέμιμα του Κίμιχ ο Μίλερ στην πλάτη της άμυνας δεν μπορεί να βρει τη μπάλα για ελάχιστα εκατοστά και ο Τσακίρ σφυρίζει τη λήξη! Η Ρεάλ στον τελικό και οι Βαυαροί στο χορτάρι απαρηγόρητοι για τον αποκλεισμό τους!

90'+3': Ο Χούμελς βρίσκεται μόνος του στην περιοχή, προσπαθεί να βρει τον Λεβαντόφσκι κι ο ήρωας Νάβας μπλοκάρει μπροστά από τον Πολωνό!

90'+2': Από το κόρνερ ο Χούμελς παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι του Νάβας!

90'+1': Τρομερή φάση με τους Γερμανούς να παίζουν βόλεϊ στην περιοχή της Ρεάλ και τον Ράμος να διώχνει σε κόρνερ!

90': Φάουλ για την Μπάγερν, ηρωική έξοδος του Νάνας μπροστά από τρεις αντιπάλους με τον Κοσταρικανό να διώχνει σε πλάγιο...

Η Μπάγερν πλέον πιέζει ασφυκτικά την Ρεάλ που δείχνει να τα έχει χαμένα... Στο 43% η κατοχή για την Ρεάλ και στο 57% για την Μπάγερν που κάνει τρομερή εμφάνιση στο Μπερναμπέου!

79': Κεφαλιά του Μίλερ ο Νάβας δύσκολα διώχνει σε κόρνερ

75': Ο Ριμπερί κάνει το γύρισμα στον Χάμες που σουτάρει αλλά ο Βαράν με προβολή αυτοθυσίας κοντράρει και ο Νάβας μπλοκάρει τη μπάλα!

74': Ο Νάβας κρατά ζωντανή την Ρεάλ διώχνοντας εντυπωσιακά το σουτ του Τολισό!

72': Μπέιλ και Κασεμίρο οι πρώτες αλλαγές του Ζιντάν.

69': Η Μπάγερν βγαίνει στην κόντρα με τον Ριμπερί να καθυστερεί και να μην βλέπει τον Κίμιχ που ήταν μόνος του στη μεγάλη περιοχή.

Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ροντέο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές...

Ο Κολομβιανός σήκωσε τα χέρια δείχνοντας ότι δεν θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στην παλιά του ομάδα!

62' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Χάμες Ροντρίγκες με διπλή προσπάθεια νικά τον Νάβας και ισοφαρίζει σε 2-2!




59': Συναγερμός στα καρέ της Ρεάλ με τους Γερμανούς να μην μπορούν να σκοράρουν και τους αμυντικούς της Ρεάλ να διώχνουν ηρωικά!

54': Ο Ασένσιο από τα δεξιά κάνει την παράλληλη σέντρα, με τον Ρονάλντο να μην προλαβαίνει, κι από την νέα σέντρα του Μαρσέλο ο Πορτογάλος από τα δύο μέτρα έστειλε τη μπάλα έξω! 

50': Φοβερή επέμβαση του Κέιλορ Νάβας στο σουτ του Αλάμπα που κόντραρε στον Βαράν!

Απίστευτη εξέλιξη στον αγώνα με τον Ούρλαϊχ να κάνει τραγικό λάθος που δεν θα έκανε ούτε ερασιτέχνης γκολκίπερ... Αμφιταλαντεύτηκε αν θα πρέπει να μπλοκάρει ή να σουτάρει και τελικά δεν έκανε τίποτα για να δεχθεί το γκολ!

46' ΓΚΟΟΟΟΟΛ:
Η Ρεάλ πιέζει ψηλά, ο Αλάμπα γυρίζει στον Ούρλαϊχ που τα χάνει και τελικά γλιστράει με τον Μπενζεμά στην κενή εστία να πετυχαίνει το 2-1!!!

46': Έναρξη β' ημιχρόνου

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

45'+1': Από την σέντρα του Κίμιχ η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαρσέλο, αλλά ο Τσακίρ δείχνει και πάλι "παίζεται" με τους Γερμανούς να φωνάζουν για πέναλτι.

39': Ο Ράμος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληηε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Μπάγερν.

38': Σουτ του Ρονάλντο ο Ούρλαϊχ διώχνει σε κόρνερ.

33': ΑΠΙΘΑΝΗ τριπλή χαμένη ευκαιρία για την Μπάγερν! Από την ασίστ του Χούμελς ο Λεβαντόφσκι βγήκε στο τετ α τετ, ο Νάβας έδιωξε το πλασέ του με τη μπάλα να παίρνει ύψος κι ο Μίλερ προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο την έστειλε παράλληλα με την εστία κι εκεί ο Χάμες Ροντρίγκες από το μισό μέτρο και με την εστία κενή κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!!!

28': Από το κόρνερ ο Κρόος βρέθηκε στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα για να διώξουν δύσκολα οι αμυντικοί της Μπάγερν.

28': Μεγάλη φάση  για την Ρεάλ με τον Ρονάλντο να βρίσκει τον Μαρσέλο μόνο του στα δεξιά, αλλά ο Βραζιλιάνος αντί να γυρίσει τον Πορτογάλο,
προσπάθησε να πασάρει στον Μπενζεμά και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Ο Ζιντάν σήκωσε τον Νάτσο για ζέσταμα βλέποντας ότι ο Βάσκεθ είναι πηγή κινδύνων στο δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ!

21': Πάλι ο Ριμπερί βγάζει τον Αλάμπα στην πλάτη του Βάσκεθ, αλλά από την σέντρα του το κέρδος είναι ένα κόρνερ.

Η Μπάγερν σε κάθε επίθεση της έχει τουλάχιστον 4 παίκτες στην περιοχή της Ρεάλ.

20': Ο Ριμπρί βγάζει έξοχη κάθετη στον Μίλερ που πλησιάζει, αλλά αντί να πλασάρει γυρίζει στο ύψος του πέναλτι και διώχνουν οι αμυντικοί!

16': Ο Λεβαντόφσκι πέφτει στο έδαφος και ζητά πέναλτι, αλλά ο Τσακίρ δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

14': Κόρνερ για την Μπάγερν, αλλά η φάση σταματά για επιθετικό φάουλ.

13':
Πάλι η Μπάγερν στην περιοχή, ο Μίλερ προσπαθεί να γυρίσει κι ο Ασένσιο διώχνει.

12':
Ο Λεβαντόσφκι κερδίζει τις κόντρες μπαίνει στην περιοχή, αλλά στο γύρισμα του δεν βρίσκεται κανένας συμπαίκτης του.

11' ΓΚΟΟΛ:
Ο Μαρσέλο έκανε τρομερό κοντρόλ, έβγαλε σέντρα πάρε-βέλα κι ο Μπενζεμά με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1!



6': Γύρισμα του Μπενζεμά ο Ρονάλντο από την γωνιά της μικρής περιοχής υπό πίεση πλασάρει άστοχα.

Η άμυνα της Ρεάλ πιάστηκε στον ύπνο με τους Γερμανούς όμως να έχουν μπει στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα, φτάνοντας στα τρία πρώτα λεπτά ισάριθμες φορές κοντά στην εστία της Ρεάλ.

3' ΓΚΟΟΟΟΟΛ:  Από την σέντρα του Μίλερ ο Ράμος κάνει το λάθος και ο Κίμιχ από κοντά δίνει το προβάδισμα στην Μπάγερν πολύ νωρίς!!!



1': Ο Ριμπερί βρίσκει έξοχα τον Αλάμπα που μπαίνει στην περιοχή, αλλά σεντράρει πάνω στον Νάβας.

1': Φάουλ για την Μπάγερν το εκτελεί ο Ριμπερί διώχνει ο Νάβας 

1':
Σέντρα με τη μπάλα στα πόδια των παικτών της Ρεάλ.

-Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράνε, Βάθκεθ, Κόβατσιτς, Κροος, Μόντριτς, Ασένσιο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.
Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Ουλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τολισό, Τιάγκο, Χάμες, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόβσκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης