ΑΕΚ: «Προπονητής της ομάδας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ»!

ΑΕΚ: «Προπονητής της ομάδας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ»!

Η Ένωση ξεκαθάρισε τα πράγματα μετά τα σερβικά δημοσιεύματα για το θέμα του προπονητή τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση και επαφή...

4357902
Νωρίς το απόγευμα δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας ήθελε την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του Χιμένεθ.

Ένα δημοσίευμα το οποίο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού όπως έχουν ξεκαθαρίσει, τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ισπανός τεχνικός, οι δυο πλευρές συζητάνε για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η τοποθέτηση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη: «Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι ο Μανόλο Χιμένεθ» τη στιγμή που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν αναζήτηση (έστω για παν ενδεχόμενο) για τη θέση του κόουτς. Δεν είναι όμως μόνο η ΑΕΚ που προχώρησε σε διάψευση. Ακολούθησε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (και δικαιολογημένα) ο οποίος παρουσιάζεται σαν το πρόσωπο που θέλει να φέρει στον πάγκο της Ένωσης τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, κάτι απόλυτα αναληθές!

«Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε όλα όσα γράφονται έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα», είναι τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης