Ο Αντετοκούνμπο έστειλε στο 7ο παιχνίδι τη σειρά Μπακς-Σέλτικς

Ο Αντετοκούνμπο έστειλε στο 7ο παιχνίδι τη σειρά Μπακς-Σέλτικς

Με 31 πόντους οδήγησε τα «ελάφια» στο 3-3 με νίκη 97-86 επί των «κελτών»

ante-bucks-1
Το ένστικτο της επιβίωσης ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στο Game 6 της σειράς ανάμεσα στους Bucks και τους Celtics. H ομάδα του Milwaukee πήρε την νίκη (97-86) στο BMO Harris Bradley Center και θα ταξιδέψει στην Βοστώνη για ένα ιστορικό Game 7, για να πάρει εκεί την τέταρτη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας όπου περιμένουν υπομονετικά οι Philadelphia 76ers. Κορυφαίος των "Ελαφιών" και της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε μια πραγματικά σπουδαία εμφάνιση, άντεξε την πίεση και δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον. Πλέον, έχει μπροστά του την πιο σπουδαία πρόκληση της καριέρας του, καθώς στην τρίτη του συμμετοχή στα Playoffs του ΝΒΑ, θέλει την πρώτη του πρόκριση. Ευχόμαστε να την πάρει τα ξημερώματα την Κυριακής στο Garden.

Ο "Greek Freak" ήταν απολαυστικός. Έπαιξε 42 λεπτά, σκόραρε 31 πόντους με 13/21 δίποντα και 5/8 βολές, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες και δεν έκανε λάθος. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος, χρεώθηκε με ένα φάουλ και κράτησε... κάβα για το βράδυ του Σαββάτου. Middleton (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7/8 σουτ), Brogdon (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5/7 σουτ) και Parker (9 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ακολούθησαν, ο Bledsoe ήταν για άλλη μια φορά κακός, όμως η νίκη κατακτήθηκε και το Game 7 είναι γεγονός.

Κορυφαίος των Celtics ήταν με 22 πόντους ο Jayson Tatum, ενώ ο "καυτός" στο πρώτο μέρος Terry Rozier "πάγωσε" στο δεύτερο και έμεινε στους 18 πόντους με 5/17 σουτ. Horford (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Jaylen Brown (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6/15 σουτ) είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να "κλέψουν" και το παιχνίδι.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης