Ένταση στο διαιτητικό δικαστήριο μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΟ και του Βέμερ

Ένταση στο διαιτητικό δικαστήριο μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΟ και του Βέμερ


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης στο διαιτητικό - Πιθανότατα αύριο η απόφαση

4441510
Ο Παναθηναϊκός έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο για να μην χρειαστεί να εξοφλήσει ολοκληρωτικά τον Βέμερ για να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί και υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον εκπρόσωπο του Γερμανού, Πάρη Ατλαμάζογλου.

Ο δικηγόρος του Βέμερ είπε μεταξύ άλλων:
«Με όλα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση Λίγκας υπέρ ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβάνόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα».

Ο Κωνσταντίνου απάντησε πως «είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας». Απευθυνόμενος στη συνέχεια στον Ατλαμάζογλου, ο κ Κωνσταντίνου είπε:«Είσαστε γραφικός».

Ο δικηγόρος της Σούπερ Λϊγκας, Γιάννης Οικονομάκης, είπε: «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα».

Ο πρόεδρος της έδρας προσπάθησε να βρει συμβιβαστική λύση, η πλευρά του Βέμερ ήταν κάθετα αρνητική και η απόφαση είναι πολύ πιθανό να βγει αύριο, κάτι που ζήτησε εξάλλου και ο Παναθηναϊκός.
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης