Χιμένεθ: «Ξεχνάμε τους πανηγυρισμούς, τώρα θέλουμε δύο νίκες και το Κύπελλο»

Χιμένεθ: «Ξεχνάμε τους πανηγυρισμούς, τώρα θέλουμε δύο νίκες και το Κύπελλο»

Μετά το ρεπό και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του για το φινάλε της σεζόν

4439657
Με πολλά χαμόγελα επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά φρόντισε να καλέσει τους παίκτες του να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς για να ολοκληρώσουν με δύο ακόμη νίκες το πρωτάθλημα, αλλά και να κλείσουν τη χρονιά κατακτώντας το Κύπελλο.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Κάναμε κάτι που είχε να συμβεί 24 χρόνια, είστε άξιοι γι' αυτό που πετύχατε. Το πανηγυρίσατε με την ψυχή σας, εγώ το πανηγύρισα πιο πολύ απ' όλους, όμως τώρα πρέπει τα πανηγύρια να σταματήσουν. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να πάλι να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε όλη τη χρονιά και πετύχαμε όσα πετύχαμε», είπε αρχικά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

«Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε, και τον τελικό στον οποίο πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος θέλω από τη μια να δώσω και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που άξιζαν να έχουν παραπάνω μέχρι τώρα, αλλά δεν τον είχαν και από την άλλη πρέπει να επιδιώξω να βρίσκονται και σε ρυθμό οι παίκτες που θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου. Θα υπάρχουν όμως και απουσίες στα δύο επόμενα ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στα ματς», πρόσθεσε.

Οι Ογκνιεν Βράνιες και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης