Βίντεο: Στους Σέλτικς ξανά το προβάδισμα κόντρα στους Μπακς

Βίντεο: Στους Σέλτικς ξανά το προβάδισμα κόντρα στους Μπακς

Προβάδισμα με 3-2 πήραν οι Σέλτικς με τους Κέλτες να επικρατούν με 92-87 των Μπακς σε ένα ματς στο οποίο ο Αντετοκούνμπο είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ

ante-dunk-celt
Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν και το τρίτο της σειράς των Σέλτικς με τους Μπακς. Οι Κέλτες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα επικρατώντας με 92-87 των... ελαφιών και να κάνουν το 3-2. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ντέρμπι παρότι οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του. Η παρέα του Αντετοκούνμπο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι στις βολές παίρνοντας τη νίκη. Εύστοχοι δεν ήταν στα σουτ οι φιλοξενούμενοι, κάτι που τελικά τους στοίχισε και με το παραπάνω.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χόρφορντ με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ροζιέ με 16 και Μπράουν με 14. Για τους ηττημένους ο Μίντλετον είχε 23 αλλά με άσχημα ποσοστά, ο Πάρκερ με 17, ενώ οι Αντετοκούνμπο και Μπλέντσο είχαν από 16, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει επίσης 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Ο Greek Freak έχασε για μια ασίστ το triple double καθώς είχε σε 41 λεπτά 16 πόντους με 5/10 δίποντα, 6/9 βολές, πήρε 10 ριμπάουντ, έδωσε 9 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 2 τάπες.

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics - Full Game Highlights | Game 5 | April 24, 2018 | NBA Playoffs


Κλείσιμο
Giannis Antetokounmpo Full Game 5 Highlights Bucks vs Celtics 2018 Playoffs - 16 Pts, 10 Reb, 9 Ast!




Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης