Εστιατόριο στο Μιλγουόκι «έστησε» τον Αντετοκούνμπο και τελικά ζήτησε συγγνώμη

Εστιατόριο στο Μιλγουόκι «έστησε» τον Αντετοκούνμπο και τελικά ζήτησε συγγνώμη

Όλα ξεκίνησαν από έναν πελάτη που είδε τον Έλληνα φόργουορντ να περιμένει για 10 λεπτά χωρίς κανείς να τον εξυπηρετεί

ante-new-esti
Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στο Μιλγουόκι το «άκυρο» που έριξε εστιατόριο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς με καλάθι του Έλληνα φόργουορντ που ισοφάρισε τη σειρά στο 2-2.

Ήταν τόσο μεγάλος ο σάλος που δημιουργήθηκε που το εστιατόριο BelAir Cantina υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση απέναντι στον τοπικό ήρωα του Μιλγουόκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης του εστιατορίου ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία στο πίσω μέρος φαίνεται ο Αντετοκούνμπο να περιμένει για ένα τραπέζι μαζί με την κοπέλα του.

«Μόλις είδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει για τραπέζι επί 10 λεπτά και κανείς να μην τον εξυπηρετεί. Ο τύπος μόλις κέρδισε ένα αγώνα πλέιοφ για το Μιλγουόκι. Εξυπηρετήστε τον» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Κλείσιμο


Όπως σημειώνουν, πάντως, αμερικανικά ΜΜΕ οι ουρές στο συγκεκριμένο τραπέζι είναι συνηθισμένο θέαμα ακόμα και τις καθημερινές.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε το εστιατόριο BelAir εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή στην οποία αναφέρει: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να δώσουμε ένα τραπέζι έγκαιρα στον Γιάννη όπως θα ελπίζαμε. Η μεγάλη νίκη των Μπακς χάρη στο καλάθι του και η μεγάλη εμφάνιση της ομάδας σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό έστειλε δεκάδες ανθρώπους στο κατάστημά μας για να γιορτάσουν και έτσι είχαμε ουρές. Νιώθουμε τιμή που μας επέλεξε για το εορταστικό του γεύμα και ευχόμαστε να μπορούσαμε να τον είχαμε εξυπηρετήσει κατάλληλα. Τον περιμένουμε την Πέμπτη μετά την επόμενη νίκη των Μπακς και θα του έχουμε κρατήσει τραπέζι. Για να βγάλουμε και κάτι καλό από αυτό αν οι Μπακς κερδίσουν την Πέμπτη, τότε όλη την Παρασκευή θα δίνουμε ένα δωρεάν τάκο στους οπαδούς των Μπακς σε όλα τα μαγαζιά μας».

Να ηρεμήσει τα πνεύματα επιχείρησε, τέλος, η φίλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο η οποία στο Twitter της είπε ότι «όλα είναι καλά, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για τη στήριξή σας» κάνοντας mention το εστιατόριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης