Η συγκινητική αφιέρωση του Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα

Η συγκινητική αφιέρωση του Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ  αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον μικρό Ανδρέα που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή

aek2
Μπορεί η ΑΕΚ να έδωσε και να κέρδισε τη μάχη της για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο άλλες μάχες έχουν μεγαλύτερη αξία...

Και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει κερδίσει το σεβασμό και τη συμπάθεια των φιλάθλων όλων των ελληνικών ομάδων, το αναγνωρίζει αυτό.

Όλες τις νίκες στα φετινά ντέρμπι, ο προπονητής της ΑΕΚ τις έχει αφιερώσει σε έναν πρωταθλητή της ζωής, τον Ανδρέα, ο οποίος παλεύει με την επάρατη νόσο.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον μικρό Ανδρέα στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά τη νίκη που εκτόξευσε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός. «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά», είχαν φωνάξει οι παίκτες της ΑΕΚ για τον μικρό τους φίλο.

Από τότε ο μικρός αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους στην ΑΕΚ. Επομένως δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ ο Χιμένεθ, για να βρει που θα αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την είχε έτοιμη.

Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Ισπανός πήγε... σφαίρα στο νοσοκομείο για να πανηγυρίσει με τον μικρό Ανδρέα αυτόν τον τίτλο. Εκπροσωπώντας φυσικά όλη την ΑΕΚ. «Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, διότι είσαι πρότυπο για όλους μας», είπε ο Χιμένεθ στον μικρό, που ήταν ξετρελαμένος από την χαρά του.


aek2


aek
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης