Παναθηναϊκός: Νέα αποχή από τους ποδοσφαιριστές!

Παναθηναϊκός: Νέα αποχή από τους ποδοσφαιριστές!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις καθώς δεν πείστηκαν από τις υποσχέσεις του Βασίλη Κωνσταντίνουν για άμεση εξόφληση της δόσης του... Δεκεμβρίου

4432469

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διαμηνύσει στη διοίκηση των πράσινων πως αν δεν εξοφληθούν μέχρι την Τρίτη 24/4 θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Η παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνουν σήμερα στο Κορωπί, όπου έδωσε διαβεβαιώσεις για εξόφληση της δόσης Δεκεμβρίου έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν έπεισε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου δεσμεύθηκε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου θα δοθεί ποσοστό 35% από το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου (συνολικά οφείλεται το 70%) και στις 15 Μαΐου θα εξοφληθουν ταυτόχρονα το υπόλοιπο Δεκεμβρίου, αλλά και ο Φεβρουάριος.

Οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και κατέληξαν πως όλα αυτά αυτά δεν τους καλύπτουν (ειδικά η πληρωμή μετά την 15η Μαΐου, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 6 Μαΐου) κι αποφάσισαν να μην προπονηθούν σήμερα και να συνεχίσουν την αποχή μέχρι να ικανοποιηθούν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης