Εκδήλωση του Ολυμπιακού για τα ανάπηρα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ

IMG_5246

Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, από το ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες” ποπυ φιλοξενήθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός φιλοξένησε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσάκης» το “DJ Survival Concept Course”, μαζί με όλα αυτά τα ξεχωριστά και υπέροχα παιδιά, πραγματοποιώντας μία φανταστική ξενάγηση στο γήπεδο, με πολλές εκπλήξεις, δώρα και -φυσικά- πολλή μουσική!Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, από το DJ Survival Concept Course, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε πολύ τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που ακόμη μία φορά είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, που τον έχουν ανάγκη»!Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού δεν γνωρίζει όρια και συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη!
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ετηνικι

Με εμφάνιση από τα «δοξασμένα χρόνια» η Ελλάδα πήρε νίκη γοήτρου (2-1) κόντρα στη Βοσνία, ήταν καταιγιστική, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και το νέο αίμα άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον! - Ο Παυλίδης και ο Κοβάσεβιτς (αυτoγκολ) τα γκολ της Εθνικής - Δύο δοκάρια με Μασούρα και Σταφυλίδη - Δείτε σε βίντεο τα γκολ της ελληνικής ομάδας

9