Η συμβουλή του Ντουράντ στον Γιάννη για το μέλλον του στους Μπακς!

Η συμβουλή του Ντουράντ στον Γιάννη για το μέλλον του στους Μπακς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς κινούνται τα τελευταία χρόνια σε ρυθμούς Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως ο Κέβιν Ντουράντ θέλησε να δώσει τη δική του συμβουλή στον Έλληνα σούπερσταρ.

gianniss1
Όταν το καλοκαίρι του 2013 οι Μπακς επέλεγαν τον “Greek Freak” στο Νο.15 του draft, ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να προβλέψουν τη ραγδαία άνοδο του Έλληνα παίκτη.

Και όμως! Ο Αντετοκούνμπο βελτιώθηκε σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα δέθηκε με την πόλη του Μιλγουόκι, την κοινωνία, την ομάδα και με όλους όσους κινούνται γύρω από τον οργανισμό.

AdTech Ad
Το συγκεκριμένο δέσιμο αποτέλεσε την αφορμή για ένα εξαιρετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ESPN με την υπογραφή του Νικ Φρίντελ και τίτλο: “Η επιρροή του Γιάννη: Οι Μπακς βασίζονται πάνω τους για να τους οδηγήσει σε ψηλότερο επίπεδο”.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν φιλοξενείται μία πρόσφατη δήλωση του Γιάννη στην οποία αναφέρει: “Σίγουρα θέλω να μείνω στο Μιλγουόκι για πάντα. Είναι ένας από τους στόχους μου. Ο Κόμπι το έκανε. Ο Ντάνκαν το έκανε. Ο Ντιρκ το έκανε. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους τύπους… που έμειναν πιστοί στην πόλη και αγωνίστηκαν για αυτή 20 χρόνια.”

Κλείσιμο
Παρόμοιες είναι φυσικά και οι προσθέσεις της διοίκησης η οποία γνωρίζει πως στα χέρια της έχει έναν αθλητή που συνδυάζει σπάνιες αθλητικές ικανότητες, πλούσιο μπασκετικό ταλέντο και ένα μείγμα στοιχείων που εκτινάσσουν την αξία του στο μάρκετινγκ.

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως όλα είναι ιδανικά. Η περίπτωση του Κέβιν Ντουράντ και της Οκλαχόμα ωστόσο είναι πρόσφατη και για αυτό τον λόγο ο “KD” θέλησε να δώσει τη δική του συμβουλή στον Έλληνα φόργουορντ.

“Έχω υπάρξει στη θέση του. Ήθελα ακριβώς τα ίδια πράγματα, ένιωθα ακριβώς το ίδιο…”, αναφέρει αρχικά ο πρωταθλητής του NBA πριν συνεχίσει:

“Θα του έλεγα πως πρέπει να παίζει για τον εαυτό του. Αυτός είναι που σκοτώνεται στη δουλειά, αυτός είναι που ξυπνάει κάθε πρωί και παραμένει πάντα αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα αυτά που λέει ηχούν καλά στα αφτιά των φιλάθλων και της διοίκησης, διότι θέλέι πάρα πολύ να παίξει καλά για αυτούς και να τους κάνει χαρούμενους, και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά η καριέρα είναι δική του! Έχει να κάνει με αυτά που θέλει ο ίδιος και νιώθει πως είναι σωστά για εκείνον. Τι είδους μπάσκετ θέλει να παίξει; Δεν πρέπει να μείνει στο Μιλγουόκι αν σταματήσει να απολαμβάνει το μπάσκετ”.

Η εκτίμηση του Κέβιν Ντουράντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι γνωστή και έχει εκφραστεί με αρκετούς τρόπους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως ο “Greek Freak” δείχνει να απολαμβάνει το μπάσκετ στο Μιλγουόκι, το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να μπει στο “μαγικό κόσμο”, και εκείνος με τη σειρά του το έχει οδηγήσει σε back to back εμφανίσεις στα playoffs για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.


Πηγή: www.eurohoops.net




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης