Οι δύο λόγοι για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Οι δύο λόγοι για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Ενώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν την απόφαση της έφεσης για το ματς με την ΑΕΚ

prigio-paok-new
Χωρίς περιθώρια για οποιαδήποτε απώλεια βαθμών υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν την απόφαση της έφεσης, εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς απέναντι στους Ακρίτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους μέσα στην άδεια Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει δύο από τους καλύτερους παίκτες του: τον Μάτος και τον Πέλκα.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να μπουν από την αρχή του αγώνα επιθετικά, επιβάλλοντας το δικό τους ρυθμό και να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατόν με το… τρίποντο.

Εκτός από το ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας που τον χωρίζει με τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Αζεβέντο.

Κλείσιμο
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Σάχοφ και ο Μαουρίσιο, με τον Μακ και τον Κάμπος στα πλάγια. Σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης