Παναθηναϊκός: Επικυρώθηκε η αφαίρεση βαθμών λόγω Βέμερ

Παναθηναϊκός: Επικυρώθηκε η αφαίρεση βαθμών λόγω Βέμερ

Ο Παναθηναϊκός δεν εξόφλησε τον Γενς Βέμερ και αναπόφευκτα είδε το -3 που του είχε επιβληθεί να γίνεται οριστικό

4177534
Οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω χρεών στον Γενς Βέμερ, με τους «πράσινους» να χάνουν υπερπολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους να βρεθούν στην 5η θέση της Superleague Σουρωτή.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού μπακ, παρά μόνο να του καταβάλλει 50.000 ευρώ κι έτσι, η αφαίρεση των βαθμών έρχεται ως φυσική συνέπεια των χειρισμών της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε προθεσμία πέντε ημερών μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ώστε να εξοφλήσουν τον Βέμερ, στον οποίο οφείλονται 454.000 ευρώ και να «γλιτώσουν» την ποινή.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν το ποσό σε πέντε ημέρες μετά το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (22/4, 19:00), προκειμένου να μην τους αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί. Αν η αποπληρωμή συμβεί μετά απ' το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν μόνο τρεις βαθμοί και όχι και οι έξι. Αν αυτό δεν συμβεί, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Τότε όμως, εφόσον φτάσουμε ως εκεί, η τρίτη αφαίρεση σημαίνει υποβιβασμό στη Football League.

Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 10η θέση με 32 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό, στο -7 από την πεντάδα και την Ξάνθη.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης