Κάρολ: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή του Καλάθη!» (βίντεο)

Κάρολ: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή του Καλάθη!» (βίντεο)

O 35χρονος Αμερικανός σούτινγκ-γκαρντ εξηγεί στην κάμερα του gTV πως η βασίλισσα έκανε το "break" στο "Νίκος Γκάλης" κι «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη!

Caroll
Γεννημένος σε μία μικρή πόλη (Λάραμι) του Ουαϊόμινγκ, ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα (Γιούτα Στέϊτ) με 369 εύστοχα τρίποντα και ποσοστό 46,5%, χωρίς η εκτελεστική του δεινότητα, πάντως, να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ στο ντραφτ του 2008!

Αναγκαστικά στράφηκε στην Ευρώπη και μετά από μία αναγνωριστική χρονιά στην ιταλική Τέραμο, τα τελευταία 9 χρόνια, έχει «ριζώσει» στην Ισπανία. Η διετία 2009-11 τον βρήκε στην Γκραν Κανάρια, ενώ εδώ και επτά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας, έχοντας κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο (Euroleague), 2 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ισπανίας με τα χρώματα των Μαδριλένων.

Ο λόγος για τον Τζέϊσι Κάρολ, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές (17π. με 4/6 τριπ.) της νίκης της Ρεάλ με 89-82 στο 2ο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Ο 35χρονος σούτινγκ-γκαρντ, που πέτυχε τους 11 από τους 32 πόντους της «βασίλισσας» στην πολύ καθοριστική 3η περίοδο, μίλησε στην Euroleague Greece για την μάχη με τους «πράσινους», ξεκαθαρίζοντας η πρόκριση παραμένει ακόμη ανοικτή.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης