Ζιντάν: «Καμία κλοπή, δίκαια στα ημιτελικά η Ρεάλ»

Ζιντάν: «Καμία κλοπή, δίκαια στα ημιτελικά η Ρεάλ»

Εξοργισμένος ο Ζινεντίν Ζιντάν για τα όσα ακούστηκαν περί... κλοπής της Γιουβέντους, τόνισε πως η Ρεάλ είναι δίκαια στα ημιτελικά

Zid
Αρκετές ημέρες μετά τον επαναληπτικό προημιτελικό που εξελίχθηκε σε θρίλερ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης (και πρώην παίκτης της Γιουβέντους) πήρε θέση για το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του πήρε την πρόκριση στις καθυστερήσεις.

«Ο καθένας μπορεί να πει, αν είναι πέναλτι ή όχι, δεν το συζητώ. Αλλά όταν μιλάνε για κλοπή, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με αυτό, δεν μπορούμε όμως να το αλλάξουμε αυτό. Υπερασπίζομαι την ομάδα μου, παίξαμε ένα τεράστιο ματς. Αξίζαμε την πρόκριση χωρίς αμφιβολία. Παίξαμε καλύτερα και είμαστε στα ημιτελικά. Είμαι αγανακτισμένος που μιλάτε για κλοπή, δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και κάποιοι μιλάνε για κλοπή.... Δεν μπορώ να δεχτώ κλοπή. Δεν είναι φυσικολογικό, γιατί ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω για τι μιλάμε. Η Γιουβέντους έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά εμείς σκοράραμε και περάσαμε στα ημιτελικά» τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλοντας έτσι να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε κουβέντα για... κλοπή της Γιουβέντους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης