Ευρωλίγκα: Τα “κρυφά” όπλα των ομάδων στα playoffs (pics)

Ευρωλίγκα: Τα “κρυφά” όπλα των ομάδων στα playoffs (pics)

Υπάρχουν τα “αστέρια”, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αθόρυβα βοήθησαν την ομάδα τους να φθάσει στα playoffs της Ευρωλίγκας.

underrated_players_euroleague
Το Eurohoops ξεχώρισε τους πέντε παίκτες που στην τρέχουσα σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης πρόσφεραν πολλά παραπάνω απ’ ότι περίμεναν οι φίλαθλοι. Το κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε είναι πως η ομάδα τους πέρασε στα playoffs, που θα ξεκινήσουν την επόμενη Τρίτη (17/4). Πάμε να δούμε την πεντάδα των πιο υποτιμημένων παικτών της φετινής Ευρωλίγκας με τρεις πρωτάρηδες και δύο έμπειρους…

Άντονι Γκιλ (25:53, 11 π., 4,6 ρ., 0,9 ασ., 12,1 ράνκινγκ)

antony_gill-and-alexey
Κλείσιμο

Ο 25άχρονος Αμερικανός φόργουορντ διανύει τη δεύτερη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας του και την πρώτη του στην Ευρωλίγκα. Στη Χίμκι υπάρχουν ο Αλεξέι Σβεντ και οι… άλλοι με τον Γκιλ να ξεχωρίζει σε σημαντικό βαθμό ανάμεσα στους… άλλους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ουδέποτε φανέρωσε το άγχος του πρωτάρη ολοκληρώνοντας τη regular season με 309 πόντους και 129 ριμπάουντ σε 710 λεπτά. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Άαρον Ουάιτ (23:22, 9,4 π., 4,5 ρ., 1 ασ., 10,5 ράνκινγκ)

aaron_white

Όπως ο Γκιλ, ο Ουάιτ είναι 25άχρονος Αμερικανός φόργουορντ και ρούκι στην Ευρωλίγκα. Τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του έπαιξε στο EuroCup με τη Βόννη και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά ελάχιστοι περίμεναν ότι θα είναι εξίσου αποτελεσματικός με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου μας. Συμπλήρωσε 701 λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια της regular season έχοντας 281 πόντους, 135 ριμπάουντ και 31 ασίστ.

Κώστας Παπανικολάου (24:29, 8,2 π., 4,5 ρ., 2,2 ασ., 11,5 ράνκινγκ)

spanoulis_papanikolaou

Στα playoffs, ο 25άχρονος Ουάιτ θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό και τον 27χρονο Παπανικολάου. Ο πρώην NBAer διανύει την έβδομή του σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και το 2013 με τους “ερυθρόλευκους”. Η φετινή σεζόν, όμως, είναι μία από τις καλύτερές του στη διοργάνωση. Πόσοι περίμεναν ότι θα είναι ένας από τους έξι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με παραπάνω από 200 πόντους στη regular season, ειδικά αν γνώριζαν ότι θα έδινε το παρών σε μόλις 25 από τα 30 ματς;

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης