Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν 1-4: Έκτο σερί πρωτάθλημα για τους ασταμάτητους Βαυαρούς!

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν 1-4: Έκτο σερί πρωτάθλημα για τους ασταμάτητους Βαυαρούς!

Η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή με 4-1 την Άουγκσμπουργκ και κατέκτησε το έκτο συνεχόμενό της πρωτάθλημα

mpagern_07042018
Η Μπάγερν γνώριζε ότι με νίκη στο Άουγκσμπουργκ θα ήταν και μαθητικά πρωταθλήτρια και παρά το κακό ξεκίνημα, έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 4-1 και κατέκτησε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημά της, επίδοση που φυσικά αποτελεί ρεκόρ.

Ο Χάινκες έκανε ξανά μικρής έκτασης ροτέισον, έχοντας το μυαλό και στον επαναληπτικό με την Σεβίλλη και οι παίκτες του άργησαν να μπουν στο ματς. Το αποτέλεσμα ήταν μέχρι το 18’ οι γηπεδούχοι να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Καϊούμπι, να έχουν δοκάρι με τον Μαξ και να παίρνουν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Ζίλε!

Ο Μπόατενγκ έκανε το λάθος, ο Κόροδοβα έκλεψε και οι κόντρες τον ευνόησαν, έστω και αν το γκολ δεν πιστώθηκε σε εκείνον. Μέχρι το ημίχρονο, όμως, είχε γίνει η ανατροπή. Ο Τολισό έκανε το 1-1 με κεφαλιά στο 32’ και στο 38’ ο Ροδρίγκες έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος και τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν ο Ρόμπεν έκανε το 1-3, πριν έρθει ο Βάγκνερ να κάνει το τελικό 1-4 στο 87’.

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Χιτς, Μαξ, Χίντερεγκερ, Γκούβελεουβ, Μπάιερ (89’ Γιάνκερ), Κου, Σμιντ, Κεντρία, Γκρέγκοριτς (80’ Μόραβεκ), Καϊούμπι, Κόρδοβα (63’ Ρίχτερ)

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ζίλε, Μπερνάτ (82’ Ριμπερί), Κίμιχ, Ρούντι, Ροδρίγκες (64’ Χάβι Μαρτίνεθ), Τολισό, Ρόμπεν (83’ Μίλερ), Βάγκνερ

www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης