Παίζει δυνατά του Νταμπίζα για Ολυμπιακό!

Παίζει δυνατά του Νταμπίζα για Ολυμπιακό!

Βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι είναι ο Νίκος Νταμπίζας

ntavizaa
Αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νίκος Νταμπίζας στον Ολυμπιακό, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι «ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν πολλές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν και δεν σχετίζονται μόνο με το ρόστερ, όπου δεδομένα θα σημειωθούν πολλές αποχωρήσεις και παράλληλα πολλές αφίξεις. Θα γίνουν, όπως φαίνεται, διαφοροποιήσεις και σε πόστα και φυσικά ανάμεσα σε αυτές είναι και η πρόσληψη του νέου προπονητή. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Όπως πληροφορηθήκατε από τη Μεγάλη Πέμπτη, αν οι Πειραιώτες πάνε σε λύση από το εσωτερικό, δύο περιπτώσεις που θα «παίξουν» δυνατά είναι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, αλλά και του Νίκου Νταμπίζα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακό φαίνεται να αποτελεί τη βασική υποψηφιότητα στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Δεν πρόκειται για οριστική απόφαση, υπάρχουν κι άλλες λύσεις που εξετάζονται, αλλά αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο του πρώην τεχνικού διευθυντή των Παναθηναϊκού και Ομόνοιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης