Κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κόλπο για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου

Κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κόλπο για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου

Η Ντόρτμουντ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του αναγνωρίζοντας τον ως το νέο της ηγέτη, αλλά το όνομα του Έλληνα άσου υπάρχει στη λίστα της Γιουβέντους και της Γιουνάιτεντ

Papa23
Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία εμφανίζουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποτελεί μία από τις επιλογές του Μαξ Αλέγκρι για την άμυνα της Γιουβέντους.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί την σεζόν 2010-2011 στην Μίλαν κι ο Ιταλός τεχνικός ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο διεθνής αμυντικός, ωστόσο δεν είναι ο μόνος.

Την ώρα που η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να τον δελεάσει με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο, χρίζοντας τον και επίσημα ως τον ηγέτη της γύρω από τον οποίο θα χτίσει τη νέα της ομάδας, ο Παπασταθόπουλος βλέπει να μεγαλώνει η λίστα με τους μνηστήρες…

Κι όπως αποκαλύπτει σήμερα στην ηλεκτρονική του έκδοση το Kikcer.de το όνομα του φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Ζοζέ Μουρίνιο κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα «αν ήταν στο χέρι του θα τον έφερνε σήμερα στην Γιουνάιτεντ και όχι αύριο».

Στο ίδιο κείμενο τονίζεται πως ο Παπασταθόπουλος δεν λέει όχι στην προοπτική της παραμονής του στην Μπουντεσλίγκα (7 σερί σεζόν αγωνίζεται εκεί και τις 6 στην Μπορούσια), ωστόσο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο θα πρέπει η ομάδα της Βεστφαλίας να δείξει ότι έχει φιλοδοξίες για να γίνει και πάλι ανταγωνιστική. Κι αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και τις μεταγραφές, αλλά και με τους οικονομικούς όρους που θα του προταθούν….

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης