ΑΕΚ: Για πάντα στην Ένωση ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Για πάντα στην Ένωση ο Τσιγκρίνσκι

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ουκρανού αμυντικού ως το 2020 με δικαίωμα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο

4382142
Από την πρώτη στιγμή, όταν η ΑΕΚ κατέθεσε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν απολύτως θετικός. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τους Κιτρινόμαυρους, άλλωστε, είναι ευτυχισμένος και δεν είχε κανένα λόγο να ψάξει κάτι άλλο. Η Ενωση, από την πλευρά της, είναι απολύτως ικανοποιημένη από τον Ουκρανό, οπότε ήταν θέμα χρόνου να λυθούν και όλα τα τυπικά θέματα και να μπουν οι υπογραφές για να είναι και επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου.

Και είναι από το απόγευμα της Παρασκευής, με την ΑΕΚ να προχωρά στη σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας και την κοινή διάθεση που υπάρχει για συνεργασία ακόμη και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Τσιγκρίνσκι! «Ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2020, δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο και προοπτική να μείνει στην ΑΕΚ για πάντα! Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα!», ανέφερε η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο και όσο πιο γρήγορα γινόταν το συγκεκριμένο θέμα.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης