Τοποτηρητής FIFA προς ΕΠΟ: «Τα ποσταρίσματα στα Social σας οδηγούν στο Grexit»

Τοποτηρητής FIFA προς ΕΠΟ: «Τα ποσταρίσματα στα Social σας οδηγούν στο Grexit»

Θυελλώδης Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ με την παρουσία του τοποτηρητή της FIFA Iβάν Βέλα - Τι είπε ο Ισπανός παράγοντας για το ενδεχόμενο Grexit και τι του απάντησαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

4418437
Πολύωρο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ με θέμα συζήτησης τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο αλλά και την πρόταση του Χούμπελ για Grexit. Στη συνεδρίαση ήταν και ο Ιβάν Βέλα, μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFΑ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση για όσα αναγράφονται στην έκθεση του Χέμπερτ Χούμπελ προς την FIFA και στην πρόταση για ποδοσφαιρικό αποκλεισμό της Ελλάδας.

Ο Ισπανός τόνισε προς γενική έκπληξη, ότι δεν είναι μόνο αυτά που αναγράφονται αλλά και άλλα πολλά γεγονότα που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολη θέση και σχετίζονται με τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών, με το γεγονός ότι οι πειθαρχικές επιτροπές δεν λειτουργούν όπως πρέπει αλλά και με τα ποσταρίσματα ποδοσφαιρικών παραγόντων που ρίχουν λάδη στη φωτιά και έχουν φέρει την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση. H απάντηση προς τον Ισπανό ήταν «ότι και στην Ισπανία γίνονται παρόμοια περιστατικά αλλά η χώρα δεν έχει αποβληθεί ποτέ...».

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν ότι η FIFA παρότι έχει δημιουργήσει επιτροπή δεοντολογίας, αυτή ουσιαστικά δεν έχει πράξει κάτι με αποτέλεσμα όλες οι πράξεις που δυναμιτίζουν το κλίμα, να έχουν μείνει ατιμώρητες, Αντιπρότειναν μάλιστα τη δημιουργία μίας νέας επιτροπής που θα λάβει μέτρα για να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα ενώ κάποιοι ανέφεραν τα επεισόδια στον Μπιλμπάο πριν τον αγώνα Αθλέτικ-Σπαρτάκ Μόσχας που κόστισαν τη ζωή σε έναν αστυνομικό, χωρίς να υπάρξει καμία τιμωρία ή απειλή τιμωρίας με τον Ισπανό παράγοντα να ανταπαντά ότι "εκεί συνέλαβαν τους δράστες αμέσως".

Επίσης ο Βέλα τόνισε ότι πρόκειται περί εισήγησης στη FIFA και όχι απόφασης για Grexit, καθώς η σχετική απόφαση θα ληφθεί το Μάιο από το Συμβούλιο Εθνικών Ομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Και ξεκαθάρισε ότι και αυτός με τη σειρά του θα στείλει νέα έκθεση στη FIFA για όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ΕΠΟ και θα τονίσει τη δέσμευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη λήψη μέτρων.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης; Γραμμένος, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παραιτείται και επανέλαβε ότι παραμένει στη θέση του και θα συνεχίσει να δίνει μάχες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή:www.gazzetta.gr







http://www.gazzetta.gr/football/epo/article/1214182/ta-postarismata-sta-social-sas-odigoyn-sto-grexit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης