Την Τετάρτη η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Την Τετάρτη η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Εκδικάστηκε η προσφυγή των ΠΑΕ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το μεταξύ τους ματς με την απόφαση να πηγαίνει για την ερχόμενη Τετάρτη

Την Τετάρτη η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
Την ερχόμενη Τετάρτη όπως όλα δείχνουν πάει η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου για τις προσφυγές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της Παρασκευής ζήτησε να κληθεί για κατάθεση ο γιατρός του αγώνα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.
 
Οι Θεσσαλονικείς από μέρους τους ζητούν επανάληψη του αγώνα αλλιώς έχουν διάθεση να πάνε ακόμα και στο CAS. Ο Ολυμπιακός από μέρους του έχει ζητήσει να ισχύσει η πρωτόδικη ποινή για τον ΠΑΟΚ. Ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ Λάκης Σημαιοφορίδης επικαλέστηκε την ατμόσφαιρα από 30.000 οπαδούς και υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό από ένα άτομο.
 
Η απάντηση ήρθε από τον Αργύρη Λίβα, νομικό του Ολυμπιακού: «Ένας οπαδός μπορεί να διακόψει τον αγώνα, είτε στο Champions League και είτε στο τοπικό Καρδίτσας. Και με την Κουρομπίλια στον αγώνα Άρη - Αστέρας Τρίπολης, ένας οπαδός πέταξε το μπουκάλι και την τραυμάτισε. Και τον Ίβιτς στον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ πέρσι, ένας οπαδός πέταξε το κουτάκι της μπύρας. Εκδορά τριχωτού κεφαλής έγραψε στην έκθεση του ο γιατρός αλλά ο ΠΑΟΚ το πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να αντέχει να τα τρώει αντικείμενα στο κεφάλι». Στην εκδίκαση οι δύο πλευρές είχαν τις διαφωνίες τους και για το θέμα του νοσοκομείου και για την παρουσία του Γκαρθία στο Φύλλο Αγώνα. Μένει να βγει πια η απόφαση του Διαιτητικού.
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης