Ιστιοπλοΐα: Πρωταθλητής Όμιλος Ελλάδος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά

Ιστιοπλοΐα: Πρωταθλητής Όμιλος Ελλάδος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά
Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε στο Μουσείο Μπενάκη το Σάββατο 17 Μαρτίου την «Βραδιά των Πρώτων» στην οποία τιμήθηκαν αθλητές/τριες οι οποίοι το 2017 κατέκτησαν μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ήταν πρωταγωνιστής και άτυπα Πρωταθλητής πολυνίκης όμιλος στην Ελλάδα αφού κατέκτησε 2 Παγκόσμια και 9 Πανευρωπαϊκά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες.

«Ο ΙΟΠ για μία ακόμη φορά κρατάει την Ελληνική σημαία ψηλά με στόχο βέβαια μιας και είναι “Ο όμιλος των Ολυμπιονικών” να συμπληρώσει ακόμα 2 μετάλλια από τα 8 που κατέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο 2020 με την συμμετοχή των Ολυμπιονικών Παναγιώτη Μάντη / Παύλου Καγιλαή και της Βασιλείας Καραχάλιου» δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου , Γιάννης Παπαδημητρίου. 

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε αυτή την βραδιά «υιοθέτησε» τρία προσφυγόπουλα, δύο από την Συρία και ένα από το Ιράκ με σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.

Κορυφαίος προπονητής σύμφωνα με την ψηφοφορία του συλλόγου προπονητών ΠΑΣΠΙ αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Χειμώνας. Επίσης,, κορυφαίος προπονητής στην Ανοιχτή Θάλασσα αναδείχθηκε ο Μάκης Καπότσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lebron

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τράβηξε όλα τα βλέμματα και τις… ερωτήσεις στην media day των Λέικερς, με τον “βασιλιά” να αρνείται πως έχει οποιαδήποτε πίεση.

eurobasket

Στις 25 Σεπτεμβρίου του σωτηρίου έτους 2005, ο Μιχάλης Κακιούζης σήκωσε την κούπα μέσα στο Βελιγράδι συνοδεία τουλάχιστον 7.000 Ελλήνων που έκαναν το κοντινό ταξίδι για να βρεθούν κοντά στα παιδιά του Παναγιώτη Γιαννάκη! Ήταν το δεύτερο ευρωπαϊκό μας και πέρασαν κιόλας 13 χρόνια από τότε…