Διατηρείται το καλεντάρι των Εθνικών Ομάδων από τη FIBA

Διατηρείται το καλεντάρι των Εθνικών Ομάδων από τη FIBA

Καθώς στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής φιλάθλων

Το ρεκόρ συμμετοχής φιλάθλων σε ολόκληρο τον κόσμο στα δυο «παράθυρα» της FIBA των Εθνικών Ομάδων, χαροποίησε ιδιαίτερα την Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Έτσι σε συνεδρίαση της η εκτελεστική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποφάσισε την διατήρηση του ημερολογίου ως έχει με ομόφωνη απόφαση και αυτό επειδή οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο αγκάλιασαν τις εθνικές ομάδες κατά την διάρκεια των παραθύρων για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή ανέφερε: 

«Η εκτελεστική επιτροπή έλαβε μια εις βάθος παρουσίαση για τα δύο πρώτα παράθυρα, τα οποία ήταν απολύτως επιτυχημένα με ρεκόρ συμμετοχής σε ολόκληρο τον κόσμο τον κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου.

Ο συνολικός αριθμός των θεατών στα παιχνίδια που διεξήχθησαν παγκοσμίως ξεπέρασε τις 300.000 σε κάθε Παράθυρο, με τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού τομέα να καταγράφουν το Φεβρουάριο 80% μέσο όρο πληρότητας στα γήπεδα. Περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν reach μέσω των ψηφιακών καναλιών της FIBA από το Νοέμβριο, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ενδιαφέρον που έχουν οι φίλαθλοι για τα προκριματικά.

Συζητήθηκαν επίσης πεδία ανάπτυξης ενώπιον της διεξαγωγής του τρίτου Παραθύρου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που θα ολοκληρώσει και τον πρώτο Γύρο των Παραθύρων.

Η εκτελεστική επιτροπή επιβεβαίωσε ομόφωνα ότι η FIBA πρέπει να διατηρήσει ένα παγκόσμιο ημερολόγιο που περιλαμβάνει την τακτική παρουσία των Εθνικών Ομάδων καθ'όλη τη διάρκεια του έτους». 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4487479

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της EuroLeague (ECA) συνεδρίασε θέτοντας επί τάπητος την εμπορική στρατηγική ενώ ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός, γεγονός που βάζει ένα τέλος στο ενδεχόμενο ρήξης των δυο πλευρών που αιωρούνταν εδώ και καιρό

1
Betshop_gr_963x541

Η betshop έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του Μουντιάλ και μεταφέρει τον παλμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης με ρυθμούς… μπαλαλάικα!

roi

Ο Νίκος Βαρλάς γράφει για τον κύκλο των αποτυχιών του Ολυμπιακού, που επεκτείνεται. Ένας τρόπος υπάρχει να αλλάξει ξανά το ρου της ιστορίας. Τέλος στα ημίμετρα. Απαιτούνται μεγάλες αλλαγές και πάνω από όλα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ για το μέλλον και ΟΡΑΜΑ.