Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση Βασιλειάδη, Γραμμένου

Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση Βασιλειάδη, Γραμμένου

Εμφανώς προβληματισμένος αποχώρησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προαναγγέλοντας την άμεση λήψη αποφάσεων

Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση Βασιλειάδη, Γραμμένου
Μία ώρα διήρκησε περίπου η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, η οποία ήταν η πρώτη του κ. Βασιλειάδη με παράγοντα του ποδοσφαίρου μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Ο κ. Βασιλειάδης δεν έκανε καμία τοποθέτηση, αλλά κι ο κ. Γραμμένος εμφανώς προβληματισμένος και βαρύς δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες κατά την αποχώρηση του.

“Πληροφορηθήκαμ,ε την απόφαση της Πολιτείας περί αναστολής. Ο σκοπός της επίσκεψης μου ήταν η ανταλλαγή απόψεων με τον Υφυπουργό για το πως ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειες που διέκριναν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια”, ήταν το αρχικό του σχόλιο ενώ προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις.

Κλείσιμο
“Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κι αφού προηγηθεί διαβούλευση και με την Super League θα είμαστε σε θέση με τον Υφυπουργό να ανακοινώσουμε ένα πλαίσιο που θα μπορεί να διασφαλίζει την ομάδα διεξαγωγή του πρωταθλήματος “.

Όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για το αν ο ίδιος είναι σύμφωνος με την απόφαση της Πολιτείας για την αναβολή, ο κ. Γραμμένος έδειξε να συμπλέει με τις κυβερνητικές επιλογές.
“Είναι απόφαση της Πολιτείας και σε μια απόφαση που λαμβάνεται για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι κανείς δεν μπορεί να έχει διαφορετική θέση. Είναι ειλημμένη η απόφαση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος”.

Από κει και και πέρα ο κ. Βασιλειάδης είχε προγραμματίσει συνάντηση και με την ηγεσία της Super League, ωστόσο το ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε (προς απογοήτευση του Υφυπουργού που ήθελε να ολοκληρώσει τις επαφές και να στείλει τα μηνύματα του) και το πρωί της Τρίτης θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης